2024 BAFTA Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Mücevher Tercihleri

2024 BAFTA Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Mücevher Tercihleri

BAFTA Ödül Töreni, her yıl sinema ve televizyon dallarında ödül dağıtılan bir tören olarak karşımıza çıkıyor. Ödül töreni denildiğinde ilk akla gelenlerden biri olan ünlü camiası ve yapılan kombinler ise BAFTA Ödül Töreni’ne de damgasını vuran konular arasında yer alıyor.

BAFTA Ödül Töreni her yıl olduğu gibi 2024 yılında da birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak adeta bir yıldız geçidi haline geliyor. Yakın tarihte gerçekleşen bu törende dünyaca ünlü sanatçılar kırmızı halıda tüm şıklıklarıyla geceye damgayı vuruyor. Bu önemli gecede yapılan kombinler herkes tarafından merak ediliyor ve detaylı bir şekilde incelemeye alınıyor.

Siz de BAFTA Ödül Töreni hakkında bilgi sahibi olmak ve bu törende yapılan kombinleri öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamına mutlaka göz atmalısınız.2024 BAFTA Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Mücevher Tercihleri

BAFTA Ödül Töreni Nedir?

Dünya genelinde adını sık sık duyduğumuz ödül törenlerinden biri olan BAFTA Ödül Töreni hakkında merak edilen pek çok detay bulunuyor. Bunlardan ilki “BAFTA Ödülleri Nedir” sorusu olarak karşımıza çıkıyor. BAFTA Ödül Töreni, kısaca Britanya Akademi Film Ödülleri anlamına gelerek her yıl düzenlenen bir ödül töreni olarak biliniyor. Sinema sektöründeki en iyi İngiliz ve uluslararası yapımlara ödül vermek amacını bünyesinde barındırıyor.

BAFTA Ödül Töreni’nde verilen ödülün tasarımı ise oldukça dikkat çekici. Amerikan heykeltıraş Mitzi Cunliffe tarafından tiyatro maskesi şeklinde bir ödül tasarlanıyor. Her yıl en iyileri belirleyerek verilen bu ödül ile sinema sektörüne değer katılıyor.

Bafta Ödül Töreni bu yıl 18 Şubat’ta Southbank Center Kraliyet Festival Salonu’nda gerçekleşerek pek çok yapımı onurlandırdı. Peki BAFTA Ödül Töreni’nde nasıl kombinler yapıldı? Dünyaca ünlü starlar nasıl mücevherlere kombinlerinde yer verdi? Tüm bu soruların cevapları ilerleyen başlıklarda yer alıyor.

 

 

2024 BAFTA Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Mücevher TercihleriBAFTA Ödül Töreni Kombinleri

BAFTA Ödül Töreni her yıl olduğu gibi 2024 yılında da hem ödüller hem de ünlülerin birbirinden şık görünümleriyle sık sık konuşuluyor. Kırmızı halı üzerinde yaşanan bu görsel şölende yapılan kombinler her zamanki gibi herkesi büyülüyor. Göz kamaştırıcı tercihler doğrultusunda hazırlanan BAFTA Ödül Töreni kombinleri geceye damga vuruyor. Uzun ve ışıltılı abiyeler, kol volanlı elbiseler, balık ve saten abiyeler gibi çeşit çeşit kıyafetler sergilenerek beğeniler havada uçuşuyor.

Elbiselerin ihtişamını arttıran makyajlar ve saçlarla dünyaca ünlü sanatçılar bu yılda kendilerine hayran bırakıyor. Sırt detaylı abiyelere takılan minimalist küpeler, dekolte bölgesini vurgulayan birbirinden şık mücevherler, yüksek ve çekici topuklular… Her biri ayrı muhteşem olan kadın ve erkek sanatçılar bu yılda BAFTA Ödül Töreni’nde baş döndüren kombinlere imza atıyorlar. BAFTA Ödül Töreni’nde benzer takı kombinlerini yapmak istiyorsunuz sizde hem altın hem pırlanta takı ürünlerinin çeşitliliği ile dikkat çeken gulaylar.com u ziyaret edebilirsiniz.

BAFTA 2024’ün Göz Kamaştıran Mücevherleri

BAFTA Ödülleri, ödül sahiplerini öğrenmenin yanı sıra ünlülerin tercih ettiği kombinleri incelemek için de sık takip ediliyor. İngiltere’nin prestij dolu bu ödül töreninde ünlüler yapabilecekleri en şahane kombinleri elde etmek için en özel tasarımcılarla çalışıyor. Kıyafetlerinin güzelliğini ön plana çıkaracak makyaj, saç ve aksesuar detaylarını dikkatlice inceleyerek eşsiz bir kombin yapıyor.2024 BAFTA Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Mücevher Tercihleri

BAFTA Ödül Töreni en iyi takıları kullananlar yakından inceleniyor. Bu takılar arasında sıklıkla mücevherler bulunuyor. Zengin ve büyüleyici duruşun arkasında olan mücevherler kırmızı halıya adeta damga vuruyor. BAFTA 2024’ün göz kamaştıran mücevherleri arasında Carey Mulligan, Emily Blunt, Susan Downey ve Florence Pugh gibi isimlerin taktıkları mücevherler oldukça dikkat çekiyor. Özel bir işçilikle üretilen mücevherler kombinlere hak ettiği değeri vererek şıklığı bir adım ileriye taşıyor.

Değerli elmaslar ile üretilen yüzük, kolye ve bileklik gibi mücevherler büyüleyici bir görsel yaratıyor. Sertifikalı ürünleri ve sigortalı ücretsiz kargo gönderimi ile Gülaylar değerli elmas ve pırlanta takı ürünlerine alabileceğiniz güvenli bir adrestir. Ayrıca sepet kampanyaları ve kupon fırsatları ile de dikkat çeken gulaylar.com dan kaliteli altın ve pırlanta takıları indirimli de alabilirsiniz.

 

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!