Doğum Gününüze Göre Özel Taşınızı Öğrenin!

Doğum Gününüze Göre Özel Taşınızı Öğrenin!

 

Gulaylar.com olarak doğum taşı koleksiyonu anlamında kişiye özel harika seçenekleri her gün güncelleyerek sunuyoruz. Özellikle doğum haritası gibi anlık zamanı belirten ve gökyüzünün haritasını oluşturan grafiklere özel tasarlanmış küpe ve kolye ucu tasarımlarımız büyük ilgi buluyor.

Doğum haritasına uyum sağlayan çerçevede hayata geçirilmiş kolye uçları enerjileri yansıtır. Doğal taşlar serisi olarak da göz alıcı bir liste sunuyoruz. Geçmişten günümüze pozitif etkileri kanıtlanarak devam eden doğal taşlar, farklı yıldızları temsil eder. Kendi içerisinde farklılaşan anlamları ile Astroloji alanında önemli bir yâre sahiptir.

Özellikle doğum günlerinin yanı doğum haritasına özel doğal taş seçimleri yapılmaktadır. Doğum taşı olarak adlandırılan bu seçkin ürünler, kişilerin doğum haritası ile ilişkilidir. Doğum tarihlerine denk gelen doğal taşları kullanan kişiler bedensel anlamda pozitif bir faydaya sahip olabilirler. Üzerlerinde bulunan manevi olumsuz etkiyi ber taraf edebilme özelliklerine sahip taşlardır.

Kişiler kendilerine uygun doğum taşlarını tercih ettiklerinde ruhen çok daha iyi hissederler. Bu anlamda etkileyici bir topraklama yaşamalarına imkân sağlar. Doğum gününüze bakarak özel taşınızın hangisi olduğunu kolayca öğrenmek mümkün. Bunun için şimdi bahsedeceğimiz konuya göz atarak doğum taşı koleksiyonunuzu arttırabilirsiniz.

Doğum Gününüze Göre Doğal Taş Nasıl Bulunur?

Doğum gününe bakılarak doğal taşınızın hangisi olduğunu öğrenebilmek için sadece doğduğunuz ayı bilmeniz yeterli. Bunun için gerekenler, oturma imkânı sunan, doğal taş koyabileceğiniz sessiz bir ortamdır. Bu ortam içerisinde Ücretsiz doğum haritası hesaplama aracı kullanarak kolayca doğal taşınızı bulabilirsiniz.

Sizler için listelediğimiz doğum ayı ile ilgili taşları gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. Mesela; Nisan ayında doğanların elmas kullanması tavsiye edilir. Yani doğum taşı kolye seçimi olarak bu ayda dünyaya gelenler elmas takı kullanabilirler. Doğum tarihinize göre size uygun olan taşların neler olduğunu da altta sunulan liste üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz.

 

Doğum Gününüze Göre Size Özel Taş Hangisidir?

Doğum taşı koleksiyonu oluşturmadan önce size özel en uygun doğal taşı tespit ederek bir an önce kullanmaya başlayabilirsiniz Kısa sürede ruhen farklı bir enerjiye sahip olduğunuzu kolayca şahitlik edebilirsiniz.

Gülaylar koleksiyonu içerisinde her aya özel küpe ve kolye ucu modelleri sıralanıyor. Doğum taşı arayanlara özel minimal bir koleksiyon ile muhteşem hediye fikirlerine imza atılıyor. Kişilerin doğum ayına özel kişisel bir hediye seçeneği arayanlar bu temel koleksiyonu tercih edebilir. Örneğin, 14 Ayar Sarı Altın Haziran Doğum Taşı Kolye Ucu benzersiz Gülaylar ürünleri arasından hemen sipariş verebilirsiniz.

Gülaylar doğum taşı koleksiyonunda, her ayın taşı tasarım özelliklerine bakmak gerekirse;

Doğum Gününüze Göre Özel Taşınızı Öğrenin!

  • Ocak ayı için Garnettakı doğal taşı  önerilir.

Garnet, enerjiyi ve tutkuyu temsil eder. Ocak ayı için Gülaylar tasarımları, tüm zarifliği ile bu ayda doğanlara özel bir koleksiyon sunar.

  • Şubat ayı için Ametist doğal taşı önerilir.

Ametist hem zenginliği hem de iç huzurun taşıdır.  Şubat içerisinde dünyaya gelenle riçin  Gülaylar’ın ametist mücevherleri beklenen enerjiyi tüm kullanıcılara sunar.

  • Mart ayı için Aquamarin doğal taşı önerilir.

Mart ayının doğal taşı olan Aquamarin , umudun taşıdır. Son maviliği simgeleyen yanı ile Gülaylar'ın aquamarin koleksiyonunda sükûnet isteyenleri bekler.

  •  Nisan ayı için Kristal Kuvars doğal taşı önerilir.

Nisan ayına özel denk gelen bu taş, temizliği, saflığı ve berraklığı simgeler. Kristal kuvars ile bezenmiş  Gülaylar’ın minimal koleksiyonunda  favori seçenekler sıralanır.

  •  Mayıs ayı için Zümrüt doğal taşı önerilir.

Mayıs ayında doğanlar tazelik ve canlılık anlamında zümrüt taşı ile ışıldar. Gülaylar'ın özel zümrüt tasarımları, istenen enerjiyi sunar.

  •  Haziran ayı için Alexandrite doğal taşı önerilir.

Haziran ayının en özel taşı, alexandrite gizemi ifade eder. Gülaylar’ın alexandrite koleksiyonu eşsiz parçalar olarak şıklık oluşturur.

  • Temmuza ayı için Yakut doğal taşı önerilir.

Temmuz ayında dünyaya gelmiş olanlar için tavsiye edilen yakut, ateş ve tutkunun simgesidir. Gülaylar’ın zarif yakut mücevherleri, baş döndüren bir zarafeti oluşturur.

Doğum Gününüze Göre Özel Taşınızı Öğrenin!

  • Ağustos ayı için Peridot doğal taşı önerilir.

Ağustos ayının en değerli taşı peridot huzurun temsilidir. Gülaylar'ın peridot koleksiyon ürünleri ile huzur kaçınılmaz olur.

  • Eylül ayı için Mavi Safir doğal taşı önerilir.

Eylül de doğanların taşı olan mavi safir, sadeliği ve zarafeti simgeler. Gülaylar’ın mavi safir kullanılan takıları, fazlası ile geniş bir koleksiyon sunar.

  • Ekim ayı için Pembe Turmalin doğal taşı önerilir.

Ekim ayı için tavsiye edilen pembe turmalinl taşı romantizm anlamını taşır. Gülaylar'ın pembe turmalin minimal koleksiyonunu romantik olmak isteyenler tercih edebilir.

  • Kasım ayı için Sitrin doğal taşı önerilir.

Kasım’da doğanların favorisi sitrin taşıdır., enerji ve sıcaklık anlamını taşır. Gülaylar’ın sitrin kullanılan mücevherleri, altın eklentisi ile göz kamaştırır.

  • Aralık ayı için Turkuaz doğal taşı önerilir.

Aralık ayının muazzam önerisi, turkuaz, huzuru simgeler. Gülaylar'ın turkuaz kullanılan tasarımları, dinginliği ve huzuru arayanlara sunulur.

Fraklı aylara özel olarak zarafetle biçimlendirilmiş Gülaylar minimal koleksiyonu içerisinden; 14 Ayar Sarı Altın Eylül Doğum Taşı Küpe, 14 Ayar Sarı Altın Haziran Doğum Taşı Küpe, 14 Ayar Sarı Altın Kasım Doğum Taşı Küpe ve 14 Ayar Sarı Altın Ekim Doğum Taşı Kolye Ucu gibi eşsiz tasarımları bulmak mümkün.

Doğum taşı koleksiyonları ile yakından bilinen Gülaylar, trend ve minimal kolye ucu ve küpe modelleri ile hem kendinize hem de sevdiklerinize güzel bir hediye imkanı sağlıyor.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!