Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir

Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir

Sürprizler daima mutluluk vericidir. Özellikle değer verdiğimiz kişinin bizim çizgilerimizi ve zevklerimizi dikkate alarak sürpriz yapması gerçekten çok özeldir. Sevilmek kadar sevildiğimizin zaman zaman bize farklı yollarla ifade edilmesi de paha biçilmezdir. Siz de eşiniz için Gülaylar’dan kişiye özel hediye seçebilir, onun sizin için eşsiz olduğunu kanıtlayabilirsiniz.

Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir

Evlilik birbirini seven iki insanın kalplerini ve hayatlarını birleştirmeleridir. Bu birleşimde saygı, anlayış, güven ve sevginin etkin bir rolü vardır. Sağlıklı bir ilişki sürdürebilmek için eşe sürpriz fikirlerini inceleyerek partnerinize çok özel anlar yaşatabilirsiniz. Çiçek buketi yaptırmak, yemeğe çıkmak ve pahalı hediyeler almak da çok güzel jestlerdir. Ama sıra dışı sürprizlerle eşinizi şaşırtmak onun için unutulmaz bir deneyim olacaktır. Bu yüzden daha farklı ve tatlı fikirlerle eşinize hak ettiği sevgiyi en güzel şekilde ifade edebilir, aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.

 

 

 

1. Anıları Animasyonla Tazeleyin

Animasyon fikri özellikle son dönemlerde popülerlik kazanmıştır. Fakat yine de yaygın bir tercih değildir. Yani eşiniz için bir profesyonele hazırlatacağınız animasyon videosuyla eşinizi şaşkına çevirebilirsiniz. Eşinizle yaşadığınız güzel, ilginç ve unutulmaz bir anıyı animasyon canlandırmasıyla yeniden hatırlayabilir, ince düşünceniz dolayısıyla büyük bir takdir kazanabilirsiniz. Hazırlattığınız animasyonu hayalleriniz üzerine de kurgulayabilirsiniz.

2. Canlı Müzik Dinlemeye Gidin

Konsere gitmek gibi yorucu aktivitelerden hoşlanmıyorsanız size iyi bir önerimiz var: kafelerin canlı müziklerini dinlemeye gitmek! Eşe yapılacak sürpriz fikirleri arasında yer alan bu öneriye kulak vererek eşinizin dinlemekten hoşlanacağı türde müzik yapan kafelere gidebilirsiniz. İşi daha da romantik hale getirerek kafedeki görevlilerden, çalınacak parçalardan birini eşinize ithaf etmelerini rica edebilirsiniz. Eşiniz bu jestinize bayılacaktır.

Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir

3. Dünya Mutfaklarıyla Tanışın

Eşiniz dünya mutfaklarına ilgi duyuyorsa yapabileceğiniz en makul sürprizlerden birisi onunla dünya mutfaklarının lezzetlerini tatmak olacaktır. Eşinizin sevdiği ülke mutfağına özgü meşhur yemekleri araştırarak bu yemekleri sipariş verebilir, yaşadığınız bölgede mevcutsa bu yemekleri yapan restoranlara gidebilirsiniz. Ya da işi biraz daha yokuşa sürerek bu yemekleri kendiniz hazırlamayı deneyebilirsiniz. Bu sürpriz eşinizi hayli şaşırtabilir.

Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir

4. DVD Oyunları Oynayın

Bizim nesil DVD oyunlarıyla büyüdüğü için bu oyunların yeri şimdiki bilgisayar oyunlarından çok daha özeldir. Eşe sürpriz fikirleri arasında nostaljik ve duygulandırıcı bu öneriyi uygulamaya geçirebilirsiniz. Eğer bir DVD oynatıcınız varsa çocukluğunuzdan kalan oyun CD’sindeki oyunları oynayarak eşinizle küçüklüğünüze dönebilirsiniz. CD’niz yoksa dert etmeyin, günümüzde arayıp da bulamayacağınız pek az şey vardır. İkinci el satış yapan bir satıcıdan CD teminatı yapabilirsiniz.

 

 

 

5. Gerçekleşen Bir Hayalinizi Kurduğunuz Yere Gidin

Eşe sürpriz hazırlama konusunda çıtayı biraz daha yukarı çıkarmak için bu harika bir fikirdir. Eşinizle gerçekleşmiş olan bir hayalinizi ilk defa dile getirdiğiniz yere giderek anılarınızı tazeleyebilirsiniz. Gerçekleşen hayalinizle ilgili kurduğunuz ilk cümleleri hatırlamaya çalışabilir, o hayaliniz için duyduğunuz heyecanı ve umudu anımsayabilirsiniz.

6. Onu Sevdiğinizi Söyleyin

Bu bir sürpriz değil ancak çoğu çift birbirine olan sevgisini dile getirmekten çekinir. Siz ise bu konuda açık yürekli olun ve eşinizin ellerini tutun. Onun gözlerinin içine bakarak sevdiğinizi söyleyin. Bu hareketiniz onun için çok anlamlı ve özel olacaktır. Tam da bu sırada ona Gülaylar’dan aldığınız bir hediyeyi uzatabilirsiniz. Böylece bu anı ölümsüzleştirerek sevginizi de güzel bir hediye ile taçlandırabilirsiniz.

7. Onu Çok Sevdiğinizi İfade Eden Bir Mücevher Hediye Edin

Gülaylar’daki farklı fiyat aralıklarında bulunan altın takılar, eşinizi mutlu etmek için harika bir seçenek olabilir. Özellikle kişiselleştirilmiş bir kolye, küpe veya bilezik; ona olan sevginizi ve düşkünlüğünüzü simgeler. Bu tür bir hediye, özel bir anı olarak kalır ve her giydiğinde sizi hatırlar. Ona hediye edeceğiniz takı, ilişkinizi daha da özel kılacaktır.

Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir     8. Romantik Bir Hafta Sonu Kaçamağı

Eşinize unutulmaz bir sürpriz yapmak istiyorsanız, romantik bir hafta sonu kaçamağı harika bir fikir olabilir. Güzel bir otele veya tatil köyüne rezervasyon yaparak, sadece sizin için özel bir zamanı planlayın. Bu kaçamak, ilişkinizi canlandıracak ve romantizmi tazeleyecektir.

9. Özel Bir Akşam Yemeği

Eşinize sürpriz bir akşam yemeği düzenlemek için çaba harcamak, onu mutlu etmek için etkili bir yoldur. Evde romantik bir akşam yemeği hazırlayabilir veya favori restoranınızda özel bir masa ayırtabilirsiniz. Yemek sırasında ona sevginizi ve takdirinizi ifade edin.

Eşe Sürpriz Yapmak için 10 Harika Fikir     10. Özel Bir Fotoğraf Albümü

Ortak anıları paylaşan bir çift olarak özel bir fotoğraf albümü hazırlamak onu duygulandırabilir. İlişkinizin en güzel anılarını içeren bir albüm, eşinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin harika bir yoludur.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!