Göz Alıcı Kalem Etek Trendini Yakalayın

Göz Alıcı Kalem Etek Trendini Yakalayın

Dar ve vücudu saran yapısıyla kalem etekler moda trendlerinin değişiminden etkilenmeyen ve her dönemde varlığını korumayı başaran etek modellerinden biridir. Kaleme benzeyen şekli dolayısıyla ismini alan kalem etekler şık görüntüsü ve kombinleri tamamlayan modelleriyle her kadının dolabının olmazsa olmazıdır.

Kalem etekli kombinler klas ve şık bir görünüm elde etmek isteyen kadınların ilk tercihi olur. Gömlekler ve blazer ceketlerle business görünümü yakalanmasını sağlayan kalem etekler sonbahar ve kış gibi soğuk mevsimlerde ise kazaklar ile birleştirilebilir. Kalem etek kombinlerinin tamamlayıcı unsurları içerisinde de takı ve aksesuarlar yer alır. Gülaylar’ın eşsiz tasarımlarına sahip yüzük, bileklik, kolye ve küpe çeşitleri kalem eteklerin görünümünü kusursuz hale getirir.

Kalem etek kombinleri hem günlük kullanımlar hem de özel gün kullanımları için oldukça uygundur. Toparlayıcı görünümü ile fit bir şıklık sunan kalem etekler üzerlerine giyilen parçalar ile birleştiğinde ortaya hoş kombinler çıkabilir. Bir davete giderken, akşam yemeklerinde, iş toplantılarında ya da arkadaş buluşmalarında kalem etekler kadınların en sık tercih ettiği etek çeşitlerinden biri olur. Kalem etekler desenli ve desensiz olmalarıyla da birçok yerde kullanıma uygun çeşitler sunar.

Kalem Etek Hangi Giyim Parçaları ile Kombin Edilir?

Kalem etekler görüntüleri gereği klas ve ciddi bir tarz oluşturur. Kalem eteklerinizi business görünümleri için güvenle tercih edebilirsiniz. Bunun yanında kalem etekler üzerlerine giyilen parçalar ile daha hareketli bir görünüm de yakalayabilir ve günlük kombinlerde de değerlendirilebilir.

Kalem etekler deri, şifon, penye ve kot gibi birçok kumaş çeşidinden üretilebilir. Bu da kalem eteklerin çok çeşitli kombinlerde kullanılmasının yolunu açar.  Kalem etekler çeşitli kumaşlardan üretilebildikleri için sıcak ya da soğuk havalarda kullanıma uygundur.

Siyah kalem etekler en çok tercih edilen kalem etek modelleridir. Bu şık görünüşü 22 ayar altın küpe modelleri ile taçlandırabilirsiniz. Siyah kalem etek kombinleri her zaman şık ve klas bir görünümün anahtarıdır. Siyah kalem etekler genellikle şık bir gömlek ile kombinlenebilir. Saten gömlekler kalem eteklerde klas bir görünüm sunarken keten ve pamuklu gömlek çeşitleri günlük kullanımlar için idealdir. Siyah kalem etekleri şık bir takım ceketi ya da blazer ceket ile birleştirerek de hoş bir görünüm sağlamanız mümkün.

Kalem etek üstüne ne giyilir?” sorusuyla birlikte en çok sorulan sorulardan bir diğeri de “kalem etek hangi ayakkabılarla kombin edilir?” oluyor. Kalem etekleri en şık gösteren ayakkabılar hiç şüphe yok ki stilettolar ve ince topuklu modellerdir. Uzun çizmeler ise kısa kalem etek kombinleri için yerinde bir seçenek olabilir. Kısa kalem eteği tamamlayan çizmelerde kalem eteğin rengine uygun seçenekler tercih edilerek daha hoş bir görünüm yakalanabilir.

 

 

 

Kalem Etek Rengine Göre Kombin Tercihleri

Kalem etek nasıl kombinlenir?” sorusu, kalem etek kullanımı tercih eden ve kalem eteğiyle farklı kombinler yapmak isteyen her kadının cevabını merak ettiği sorulardan biri. Kalem eteklerinizi birçok farklı parça ile çeşitli tarzlarda kombinlemeniz mümkün.

Kalem eteğiniz renkli bir modele sahipse, eteğinizin üzerine eteğinizde bulunan renklerden birine sahip sade bir gömlek modeli kullanabilirsiniz. Kombininizi aynı renk bir çantayla mükemmelleştirerek şık bir kombin yakalayabilirsiniz.

Göz Alıcı Kalem Etek Trendini YakalayınUzun kalem etek kombinleri içerisinde tercih edilen yüksek bel modeller için en iyi parça crop üst seçenekleridir. Yüksek beli tamamlayan crop üstler ile casual bir görünüm elde edebilir ve arkadaş buluşmalarınızda ve şehir içi gezilerinizde bu kombini değerlendirebilirsiniz. Bu modellerde eteğin rengine yakın ya da eteğin renginden daha açık tonları tercih edebilirsiniz.

Beyaz bir kalem eteği kombinlemeniz için farklı parçaları değerlendirebilirsiniz. Beyaz, birlikte kullanıldığı her renge yakıştığı için beyaz üzerine pudra, mavi, siyah gibi tonları kullanabilirsiniz.

Denim kalem eteklerin üzerine en çok yakışanlar yine denim gömleklerdir. Sportif ve şık bir görünüm yakalamak isteyen her kadının öncelikli tercihi olabilen bu kombinde denimin tonuna yakın bir denim gömlek modeli tercih edilebilir. Bu model sneaker model ayakkabılarla bir arada kullanılabilir.

Kalem Etek ile Hangi Takılar Kullanılmalıdır?

Kalem etek kombinlerinde her bir parçanın tam olması gerekir. Kalem etekler, klas şıklığın olmazsa olmazıdır, bu yüzden bu modelleri tamamlayacak takı ve aksesuar ürünleri oldukça önemlidir. Kalem eteklerin görünümünü mükemmelleştiren 22 ayar altın yüzük gibi parçalarla kombinlerde kusursuz görünüm kolayca elde edilebilir

Mini kalem etek kombinleri altın aksesuar ve takılarla birleştirildiğinde ortaya klasik bir şıklık çıkar. Bu kombinlerin üzerinde kullanmak için en uygun üst giyim parçaları gömlek çeşitleridir. Gömleklerin kollarını süsleyen altın kol düğmeleri mini kalem etek kombinlerinde şık bir tercih olabilir. Kalem eteğin ve kombinin renklerine göre lacivert, siyah ya da sarı renkli Gülaylar kol düğmesi modellerinden biri tercih edilebilir.

Yırtmaçlı kalem etek kombinleri yapıldığında bacaklar ve bilekler göz önündedir; bu yüzden onları şık gösterecek aksesuarlar kullanılabilir. Altın halhal takılar yırtmaçlı eteklerle birlikte kullanmak için idealdir.

Kalem etekler öncelikle klasik bir şıklığı simgeler. Bu yüzden şıklığın kusursuz hale gelmesi için takı kullanımı çok değerlidir. Kalem etekler ile kullanmak üzere yüzük, bileklik, kolye ve küpe setleri tercih edilebilir. Kullanılan üst giyim parçasına göre bileklik ve kolye modelleri tercih edilebilir. Eller, etek hizasında yer aldığı için kullanılan altın takılar kalem etekler üzerinde ön plana çıkar.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!