Kış Mevsimine Özel Takı Seçimi Nasıl Yapılır?

Kış aylarında takı seçimi yapmak, yaz aylarına göre daha zor. Yaygın bir biçimde, pek çok kişi kış mevsimine girildiği zaman hangi takıları takacağı konusunda kararsız kalıyor. Havaların iyice soğuması, dış giyim ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Bundan ötürü paltolar, ceketler, atkılar kullanılıyor. Kalın, kat kat giyinmek zorunlu hale geldiğinden şıklık da ihmal edilmek istenmiyor. Bu yüzden her mevsim şık görünmek, iyi bir duruş yaratmak isteyenler, doğru takıları kullanmak istiyorlar. Bu yüzden de bilinçli bir tercihte bulunmak istiyorlar. Kışlık aksesuarlar arasından en uygun takıları seçmeye odaklanıyorlar. Kışın takı kombinlerinizde 22 ayar altın yüzük modellerimize göz atabilirsiniz.

Kış ayı takıları doğru bir şekilde, doğru kombinlerle kullanılmalıdır. Özellikle kış modasına uygun olan tercihler yaptığınızdan emin olmalısınız. Kış modasında, yaz aylarının aksine canlı ve parıltılı değil, mat ve pastel renkler tercih ediliyor. Takı tercihlerinde de özellikle beyaz altın seçimi öne çıkıyor. Zarafet ve şıklığı bir araya getirmek isteyenler, kombinlerine en uygun olan seçimleri yaptıklarından emin olmak istiyorlar.

Kış Aylarında Popüler Olan Takılar Nelerdir?

Soğuk havalar başladığı andan itibaren kazaklar, atkılar gardıroplardaki yerini alıyor. Daha çok kapalı kıyafetler tercih ediliyor. Bundan ötürü çoğunlukla kısa zincirli kolyeler değil de uzun zincir kolyeler kullanılıyor. Hatta kolye figürlerinin daha büyük olması, takıların öne çıkabilmesinde büyük bir avantaj olarak görülüyor. Bu konuda önemli olan seçeneklerden bir diğeri, birden fazla kolye kullanımıdır. Boğazlı kazaklarda birden fazla kolye kullanılarak aksesuar kullanımı daha canlı bir hal almaktadır.

Kış aylarının en sevilen parçalarından biri yüzüklerdir. Kapalı kıyafetlerin çokça kullanıldığı havalarda, ellere yönelik takılara yoğunluk sağlanmaktadır. Son dönemlerde özellikle birden fazla yüzük kullanımı birçok kişinin ilgisini çekmeye devam etmektedir. Büyük, renkli yüzükler kullanılarak daha ilgi çekici bir görünüm elde edilmektedir. Kış aylarında kombinler için tamamlayıcı olması beklenen parçalar ön planda tutulmaktadır. Sizler de seçimlerinizi en sevilen altın yüzük modellerinden yana kullanabilirsiniz.

Sevilerek kullanılan ve kış kombinlerini tamamlayan seçeneklerden bir diğeri bilekliktir. Kış için takılar arasında, çoğunlukla uzun kollu kıyafetlerle daha hoş bir görünüm oluşturmaktadır. Ancak kış aylarında kalın bileklik modellerinin aksine daha sade tercihlerde bulunmanız önerilmektedir. Özellikle konfor konusunda sıkıntı yaşamamak adına bunlar daha doğru tercihler olarak görülmektedir. Kış  aylarında yaptığınız kombinlerinizde tercih edilmesi gerekenlerden biri de zarafettir. Sessiz bir ışıltı, çok daha ilgi çekici görünmenizde etkili olabilir.

Kışlık takılar içerisinde öne çıkan seçeneklerden biri küpeler olarak bilinmektedir. Kalın giyinilen bu mevsimde, şıklığın tamamlayıcılarından biri elbette ki küpelerdir. Yaz aylarına göre kış aylarında daha çok sallantılı küpeler tercih edilmektedir. Aynı zamanda küpe seçimlerinin büyük küpelerden yana olduğu anlaşılmaktadır. Kış aylarında da çoğunlukla koyu renkli kombinler yapılmaktadır. Bundan dolayı da altın küpe modelleri öne çıkmaya devam etmektedir.

Kış Mevsimine Özel Takı Seçimi Nasıl Yapılır?

Kış Aylarında Kullanılan Takılar Nelerdir?

Kış aylarına girildiği zaman tercih edilecek olan takıların soğuğa karşı dayanıklı olması beklenmektedir. Hatta en önemli olan noktalardan biri olduğunu söylemek mümkündür. Diğer yandan altın ve gümüş takıların parıltısının kaybolmaması için kimyasal barındıran ürünlerle temizlenmemesi gerekmektedir. Ek olarak altın ve gümüş takıların rutubet olan alanlarda saklanmaması gerekir. Mücevherlerin kendi kutularında saklanması ve dikkatli bir şekilde kullanılmaları çok daha faydalı olacaktır. Bu sayede mücevherlerinizi ilk günkü ışıltılarıyla beraber yıllar sonra da kullanmaya başlayabilirsiniz. Kış aylarında kullanabileceğiniz takıllardan biri de 22 ayar altın kolye modelleridir. Zevkinize uygun altın kolyeler için sitemize göz atabilirsiniz.

Kış Aylarında Hangi Takı Renkleri Tercih Edilmelidir?

Pek çok kişi soğuk havalarda kendi tarzına bağlı olarak koyu renkleri tercih etmektedir. Aynı zamanda kış aylarında dahi renkli kombin yapmaktan vazgeçemeyenler vardır. Tüm bu kombinlerin tamamlayıcısı olarak da takılardan ve aksesuarlardan destek alınmaktadır. Koyu renkleri seçenler için doğrular büyük figürlerden olmaktadır. Renk seçimleri konusunda da kırmızı, yeşil gibi doğal taşlardan oluşan takıları inceleyebilirsiniz. Hem şık hem de sade bir tarz oluşturmak istiyorsanız o zaman altın takıları seçebilirsiniz. Diğer yandan altın takılar birden fazla kombinde tamamlayıcı olarak görülmektedir.

Takıların gümüş renkte olması, şık kombinler yapılabilmesi anlamına gelmektedir. Ayrıca her daim garantili olan parçalardan biridir. Uzun yıllar boyunca pek çok kombin ile kullanabilirsiniz. Sizler, farklı renkleri tercih etmekten hoşlanıyorsanız o zaman takılarınızı daha sade ve düz olarak seçebilirsiniz. Böylece seçimleriniz, hemen her tarza uygun olacak şekilde karşınıza çıkabilir.

Kış Mevsimine Özel Takı Seçimi Nasıl Yapılır?

Kış Aylarında Takılar Nasıl Kombinlenir?

Hemen her mevsim takmaya uygun olan takıların yanı sıra kış aylarında çok daha iyi görünen aksesuarlar mevcut. Özellikle bazı takılar, kış aylarında kullanılan takılar olarak çok daha tamamlayıcı görünüyor. Kış aylarında seçimlerinizi yaparken uzun, büyük figürlü ve taşlı kolyeleri de kullanmanız söz konusu. Bu tarz kolyelerinizi kalın kazaklarınızla buluşturabilirsiniz. Birden fazla kolye modelini, uzunlukları farklılık gösterecek şekilde takabilirsiniz. Böylece kazak, blazer ceket kombini takılarınızla çok daha iyi bir görünüm kazanacaktır.

Takılar arasında yüzükler de tamamlayıcı seçeneklerden biri olarak görülüyor. Rahat şekilde kullanılıyor olması, büyük taşlarının bulunması sıklıkla önerilmesine neden oluyor. Sizler de şık bir akşam yemeğinde, davete gideceğiniz zaman, elbisenize göre yüzük modeli seçebilirsiniz. Elbisenizin rengi, tarzı da yüzük seçimlerinizdeki belirleyici unsurlardan biri olmalıdır. Diğer seçeneklerden biriyse elbette ki bileklik olarak geçmektedir. Bileklikler, kış aylarında sade ve ince modellerle karşınıza çıkar. Ofis kombinlerinizi tamamlamak istediğiniz zaman altın rengi bileklik modellerini tarzınıza uygun şekilde kullanabilirsiniz.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!