Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?Her dönem kendine özgü moda trendlerini beraberinde getirir. Giyim ürünleri ve aksesuar kullanımında zaman zaman değişikliğe gitmek modaya bağlı olarak değişkenlik gösterir. Trendin esintisine kapılmak isteyen kişiler modayı yakından takip ederek hem kıyafet hem de aksesuar seçimini bu doğrultuda yaparlar.

Birçok ülkeyi etkisi altına alan ve giderek yaygın hale gelen mob wife trendi özellikle 2024 senesine damga vurmuştur ve gelecek yıllarda da popüler olacağı öngörülmektedir.Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

Mob Wife Nedir?

Türkiye’de etkisini baskın bir biçimde göstermese de diğer ülkelerde etkisini hayli hissettiren mob wife, “mafya eşi” anlamına gelen bir kavram olarak karşımıza çıkar. Tam olarak maksimalist moda ile eşleşen ve abartı üzerine inşa edilen bu trend şaşaalı giyinmeyi sevenlerin ilgisini üzerine çekmeyi başarır. Bu trendde aşırıya kaçan makyaj, bol takı ve kürklü giyim ürünlerine yer verilir. Sadece kullanılan aksesuarlar değil tavır ve duruş da bu akımın önemli bir parçası olarak kabul edilir.

Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

Maksimalist giyim tarzı mob wife ile en güzel şekilde yansıtılabilir. Havalı ve sıra dışı bir görünüme sahip olmayı sağlayan bu trendin uzun süre boyunca etkisini kaybetmemesi öngörülmektedir.

 

 

 

Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?Söz konusu tarzın olmazsa olmazları arasında yer alan aksesuarlar arasında altın takılar ilk sırada yer alır. Çünkü clean girl tarzına tümüyle aykırı bir anlayışla ortaya çıkan bu akımda bireyler olabildiğinde şatafatlı görünmeli, bir diğer deyişle abartıyı abartmalıdır.

Minimalizm ile Maksimalizm Arasındaki Fark Nedir?

Minimalist moda mümkün olduğunca az ürünle sadeliği ön plana çıkaran bir tarz olarak ifade edilebilir. Belirgin olmayan makyaj, ufak detaylı aksesuarlar, sade ancak şık minimalist giyim tarzı şatafattan uzak bir yaşamı benimseyenlerin tercihidir. Minimal yaklaşımda kişi hoş bir görünüm elde ederken ekonomik anlamda daha az sarfiyat gerçekleştirir. Gözü yormayan, karmaşadan uzak bir duruş minimalist tarzın özelliklerindendir.Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

Minimalizmin zıttı olan maksimalizm ise şaşaayı ön plana çıkaran bir tarz olarak tanımlanabilir. Kullanılan kıyafetlerde, aksesuarlarda ve makyajda mübalağa bu trendin en belirgin özelliğidir. Göz kamaştırıcı ve şıkır şıkır bir görünüm elde edilmesini amaçlayan maksimalizmin en güzel örneği elbette mob wifedir. Bol makyaj ve kürklü giyim ürünleriyle beraber mob wife akımının olmazsa olmazları arasında altın takılar ilk sırayı yer alır.

Mob Wife Akımını Taçlandıracak Altın Takılar

Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

“Mafya eşi” akımına katılmak ve gözleri üzerinde hissetmek isteyenler elbette altın takılarla büyüleyici görünmeyi başarabilirler. Altının kendine has dokusu, ışıltısı ve softluğuyla bu aykırı akıma sıcacık bir hava katmak mümkündür. Parlaklığıyla ilgi çeken altın bilezik modelleri söz konusu akımın en sevilenleri olmaya adaydır. Altın kelepçe, baget, kaburga ve toplu bilezik modelleri arasından göze hitap eden ürünler seçilebilir.

Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

Bilekleri nazikçe kavrayan bileziklerle beraber bileklikler de büyük bir ilgi görmektedir. Altın su yolu, baget, zincir, charm, renkli taşlı, şahmeran, pırlanta bileklik modelleriyle hem altının hem de kıymetli taşların ışıltısı akımın favorisi haline gelecektir. Kalın yapılı, sağlam ve uzun kullanım ömrüne sahip olan tüm bu ürünler bileğe rahatsızlık vermeyerek konfor alanından çıkmadan şık görünmeyi sağlamayı amaçlar.

 

 

Mob Wife Nedir? Ne Tür Mücevherler ile Zenginleştirilir?

Mob wife akımında ilgi çeken en önemli takılardan biri de zincirlerdir. Pullu, halat ve gurmet altın zincir modelleri bu akım için biçilmiş kaftan olarak değerlendirilebilir. Pırıltı dolu yüzükler ve küpeler de havalı bir duruş için mutlaka edinilmesi gereken aksesuarlardır. Bu akımda ön plana çıkmak, tüm bakışları üzerinde hissetmek ve çok daha önemlisi kaliteden ödün vermeksizin bu akıma katılmak için Gülaylar’ın birbirinden eşsiz parçalarını inceleyerek kolaylıkla temin edilebilirsiniz.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!