Öğretmenler Günü Sürpriz Fikirleri

Öğretmenler Günü Sürpriz FikirleriÖğretmenlik en kutsal mesleklerden biridir. Çünkü bu meslek hem zor hem de büyük bir özveri gerektirir. Bu bakımdan öğretmenlik mesleğini icra eden her birey çok özel ve biriciktir. Öğretmenler; bizlere hayatı öğreten, manevi değerleri aşılamaya gayret gösteren ve gelecekteki seçimlerimizi etkileyen rol modelidir. Siz de Gülaylar’dan yapacağınız hediye seçimi ile öğretmeninize kendini biricik hissettirebilirsiniz.

Öğretmenler günü bu noktada bizlere yardımcı olacak önemli günlerdendir. Her yıl 24 Kasım’da coşku içinde kutladığımız bu değerli günde öğretmenimizin mutlu olması ve sevilip sayıldığını hissetmesi için pek çok etkinlik gerçekleştiririz. Klasik ve hemen her okulda yapılan kutlamalar yerine farklı fikirlerle düzenleyeceğiniz etkinlikler öğretmeninizde çok daha anlamlı ve derin izler bırakmanızı sağlayabilir. Farklı öğretmenler günü sürprizleri ile öğretmeniniz kendini özel ve kıymetli hissedecektir.

Öğretmenler Günü için Sıra Dışı Sürpriz Fikirleri

Öğretmenler günü sürprizleri arasında her yıl tercih ettiğiniz sıradan kutlama fikirlerini bir kenara bırakarak farklı önerilere kulak verebilirsiniz. Öğretmeninizi şaşırtacak ve sevindirecek birbirinden tatlı tavsiyeleri sizler için derledik. Derin anlam taşıyan ve öğretmeninizle aranızdaki bağı güçlendirecek sürprizleri Gülaylar sayesinde bulabilirsiniz. Özellikle kişiye özel tasarlanacak ürünler, Öğretmenler Günü için benzersiz bir hediye olacaktır.

 

İthaf Yapın

Oldukça farklı bir öğretmenler günü hediyesi arıyorsanız ithaf yaparak öğretmeninize sürpriz yapabilirsiniz. Eğer şiir, roman, hikâye, deneme gibi edebi yazılar yazmaktan hoşlanıyorsanız ve kitap çıkarmak gibi bir planınız varsa çıkaracağınız eseri öğretmeninize ithaf edebilirsiniz. İthaf ettiğiniz kitabı imzalayarak öğretmeninize hediye etmeniz onu gururlandıracaktır.

Animasyon HazırlayınÖğretmenler Günü Sürpriz Fikirleri

Son derece farklı sürpriz fikirleri arasında bulunan animasyon hazırlama son dönemde popülerlik kazanmıştır. Animasyonda öğretmeninize olan sevginiz ve saygınızı anlatan detaylara yer vererek ona verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz. Hazırladığınız animasyonu sınıfınızın projektörünü kullanarak öğretmeninize izletebilirsiniz. Eğer animasyon hazırlamayı bilmiyorsanız ücret karşılığında animasyon hazırlayan profesyonellerden yardım alabilirsiniz.

Şarkı Yazın

Öğretmenler günü sürpriz fikirleri arasında hem duygusal hem de ince düşünülmüş sürprizlerden biri de şarkı yazmaktır. Eğer edebi metin yazma konusunda iyiyseniz öğretmeninizi anlatan güzel bir şarkı yazabilirsiniz. Hatta sınıf arkadaşlarınızla organize olup şarkıyı besteleyebilirsiniz. Bestelediğiniz şarkıyı gitar, flüt, mızıka gibi enstrümanlar eşliğinde seslendirebilirsiniz. Tüm sınıfın katıldığı şarkı öğretmeninizi duygulandırır ve mutlu eder.

Teşekkür Albümü Hazırlayın

Öğretmeninizin en sevdiği öğrenci çalışmalarını bir araya getirerek ona özel bir "Teşekkür Albümü" oluşturabilirsiniz. Bu albüm, öğretmeninize ne kadar değerli olduğunu ve onun sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermek için mükemmel bir yol olacaktır. Albümde öğrencilerin mektupları, çizimleri veya minnettarlık ifadeleri bulunabilir. Ayrıca, sınıf arkadaşlarınızdan veya eski öğrencilerden gelen teşekkür notları da eklemek duygusal bir dokunuş olabilir. Bu özel albümü hazırlamak için sınıf arkadaşlarınızı bir araya getirerek işbirliği yapabilirsiniz. Öğretmeniniz bu özel hediye karşısında duygusal bir an yaşayacak ve onun için ne kadar değerli olduğunuzu bir kez daha hissedecektir.

Fotoğraf Albümü HazırlayınÖğretmenler Günü Sürpriz Fikirleri

Öğretmenler günü için sürpriz fikirleri arasında bulunan ve tüm sınıfın katılımıyla hazırlayacağınız bir fotoğraf albümü, öğretmeninizi sevindirecektir. Bu albüm için öncelikle güzel ve süslü bir defter temin edebilirsiniz. Sonrasında renkli kalemlerle sınıftaki herkesin öğretmenine karşı duyduğu sevgiyi ve saygıyı kelimelere dökmesini isteyebilirsiniz. Bu notları fotoğrafların yanına ekleyebilirsiniz. Manevi değer taşıyan bu albüm, öğretmeniniz için unutulmazlar arasında yerini alacak olan sürprizlerden biri olacaktır.

Video Hazırlayın

Okuldaki diğer öğretmenlerle sınıf arkadaşlarınızın duygu ve düşüncelerini dile getirdikleri bir video hazırlamak eğlenceli olabilir. Üstelik artık akıllı telefonlar sayesinde video oluşturmak ve birleştirmek çok kolay bir hale geldiği için videonuzu kısa süre içinde hazırlayabilirsiniz. Fona öğretmeninizin seveceğiniz düşündüğünüz bir müzik yerleştirerek oldukça tatlı ve duygusal bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Öğretmeniniz bu videoyu çok beğenecek ve sevinç duyacaktır.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!