Takılarınızla Uyum Sağlayacak Sonbahar Nail Art Modelleri

Takılarınızla Uyum Sağlayacak Sonbahar Nail Art ModelleriTırnak trendleri, tüm moda unsurları gibi her mevsimde değişip yenileniyor. 21. yüzyılın sonbahar tırnak trendleri koyu renkleri ön plana çıkaran modelleri ile kadınların parmaklarını süslüyor. Sonbaharda mat metalik renkler tırnaklara geri dönüyor. Gümüş, altın ya da rose gold tonlarındaki metalik renkler sonbahar tırnak trendlerinde en beğenilen seçeneklerden biri. Sonbahar tırnak trendlerinin bir diğer favorisi de kahve tonları. Sonbahar tırnak renkleri denildiğinde olmazsa olmazlardan biri de elbette ki koyu tonlar. Sonbaharın karamsar havalarına uygun olan kahve tonları ışıltılı nail art modelleriyle birleşerek şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor. Sıcak çikolata kahvesi ise bu yılın en çok öne çıkan kahve tonu oluyor.

French ojeler her dönem popülerliğini koruyor; sonbahar modasında da french tırnaklar ile göz kamaştırabilirsiniz. Bir rengin yarı mat yarı parlak tonları ile french modasını sonbaharda da parmaklarınızda taşımanız mümkün. Katmanlı ojeler, sonbahar trendlerinde kendisine yer buluyor. Açık tondan koyuya ya da şeffaftan koyuya doğru tercih edilebilen bu modelde giysilere uygun birçok renk tonu tercih edilebiliyor. Zümrüt yeşili ve kırmızılar bu yılın en çok tercih edilen nail art renkleri içerisinde kendisine yer bulabiliyor.

Sonbaharı Tırnaklarınızda Canlandıran Nail Art Tasarımları

Sonbahar tırnak modelleri yapılırken özellikle takılarınızla da uyum yakalamak isteyebilirsiniz. Takılarınıza uyum sağlayacak nail art renkleri tırnaklarınız için önceliğiniz olabilir. Altın takınızın renkleri beyaz, sarı ya da rose gold olabilir, bunlarla birlikte inci süslemeli takıları da tercih ediyor olabilirsiniz. Seçeceğiniz her takı modeline ve sonbahar trendlerine uygun bir nail art modeli bulabilirsiniz.

Sonbahara uygun nail artlar yapraklar, çiçekler ya da balkabağı gibi simgelerle süslendiğinde sonbaharı parmaklarınıza kolayca taşıyabiliyor. Simli modeller de her mevsimde olduğu gibi sonbahar aylarında da gözde modeller içerisinde kendisine yer buluyor. Beyaz taban üzerine yapılan kırmızı, turuncu ve sarı tonlardaki yaprak tasarımlı sonbahar nail art modelleri sonbaharı tırnaklarınızda taşımak istediğiniz zaman tercih edeceğiniz seçeneklerden biri. 2023’ün trend tırnak renklerinden olan yeşil tonlarına da ojelerinizde yer verebilirsiniz. Farklı parmaklarınıza farklı desenler yapabilir, bir parmağınızda düz renk diğer parmağınızda desen kullanarak şık ve güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

 

Altının Her Tonuna Uygun Nail Art Renkleri

Sonbahar nail art modelleri birçok rengi bir arada kullanabileceğiniz trendleri ile öne çıkıyor. Gülaylar’ın eşsiz tasarımlarıyla, altının beyaz, sarı ve pembe tonlarıyla mükemmel uyum yakalayan oje renkleri ile hem trendlere uygun hem de kendinizi iyi hissettirecek tırnak modelleri kullanmanız mümkün.

Sarı altın birçok nail art modeliyle kusursuz bir uyum yakalar. Özellikle kahverengiden sarıya geçişli modeller ve kahvenin her tonu sarı altın yüzük ve bileklik modellerinde tercih edilebilir. Sarı renk altın takı çeşitleri beyaz nail art modelleriyle de oldukça zarif bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Sarı altın özellikle kırmızının koyu tonlarıyla birleştirildiğinde nostaljik bir görüntü yakalamanızı sağlıyor.

Pembe renkli altın son dönemlerde yükselişte olan, hoş görünümüyle kadınların ilgisini çekmeyi başaran altın seçeneklerinden biri. Sonbaharın trend renklerinden olan yeşil ile bir arada kullanabileceğiniz pembe altın yüzük ve bileklik modelleri ellerinizde şıklığı yakalamanızda size yardımcı olabilir. İncili modeller de yine yeşil rengin her tonundaki nail art modelleriyle birlikte kullanılabilir.

Takılarınızla Uyum Sağlayacak Sonbahar Nail Art Modelleri

 

Beyaz altın şıklığı ve zarif görünümüyle ellerde ışıltılı bir görünüm yakalamak isteyen her kadının tercihi oluyor. Bej ve açık pembe tonlarındaki nail art modelleri beyaz altın takı çeşitleri ile birlikte tercih edilebiliyor. Beyaz altının mükemmel uyum yakaladığı renklerden biri de mavi. Mavinin her tonuna yakışan beyaz altın, bu renkteki tırnak modellerinde de tercih edilebiliyor.

Tırnaklarınızdaki Sanatı Ön Plana Çıkartabilecek Takı Seçenekleri

Sonbahar mevsimine özel yaptırdığınız nail art modelinizi ellerinizde daha ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Tırnaklarınızı saran birbirinden şık tırnak desenlerini ön plana çıkartacak olan ise yüzük ve bileklik gibi ellerinizde kullandığınız takılardır.

Nail art modellerinizi ön plana çıkartmak için tercih edebileceğiniz modellerden biri inci detaylı yüzük çeşitleridir. İncinin ışıltılı görünümü ile dikkatlerin elinize çekilmesini sağlayabilirsiniz. İnci detaylı altın yüzük seçenekleri ellerinizin de daha zarif bir görünüm elde etmesine yardımcı olur.

Baget yüzükler ışıltılı görünümleri ile tüm dikkatleri elinize toplayabilir. Parlak görünümüyle hoş bir görüntü yakalamanıza yardımcı olan baget yüzükler, şık bir el görünümü ve tırnaklarınızdaki nail art modelinizi ön plana çıkartmanız için öncelikli olarak tercih edebileceğiniz takı modelleri içerisinde yer alıyor.

Sonbaharın favori renklerinden olan yeşil ile yaptığınız bir nail art için en iyi tercihlerden biri zümrüt renkli yüzükler olacaktır. Yeşil tonlarının bir araya gelmesiyle şık bir görünüm yakalamanız mümkün. Yine bu sonbaharın favorilerinden olan kırmızı taş süslemelerine sahip sarı altın yüzük modelleri de tırnaklarınızdaki şıklığı ellerinizin tümünde gösterebilmeniz için hoş bir tercih olabilir.

Trend yüzük modelleri, parmaklarınızda çok fazla ön plana çıkan takı seçeneklerinden biri. Ojelerinizin daha ön planda yer alacağı bir kombin düşünüyorsanız trend yüzük modellerini öncelikli olarak tercih etmeniz mümkün. Gülaylar’ın ellerin güzelliğini ortaya çıkaran eşsiz tasarımlara sahip yüzük ve bileklik modelleri ile siz de sonbahar modasını ellerinize taşıyabilir, birbirinden hoş görünümlü tırnak trendleriyle mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!