Ünlüler Dünyasının En İyi 11 Vintage Nişan Yüzüğü

Ünlüler Dünyasının En İyi 11 Vintage Nişan Yüzüğü

Vintage nişan yüzüğü modelleri, geçmişte olduğu gibi günümüzde de zenginliğin, zarafetin temsilcisi. Öyle ki günümüz dünyasının ünlülerinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Elmas ve değerli mücevherlerin çevresel kaygılar yaratmasından ötürü yeniden popüler olduğu gözlemleniyor. Vintage nişan yüzük tasarımları, işçiliğiyle gözleri üzerine toplamayı başarıyor. Gülaylar markası, vintage nişan yüzükleriyle lüks ve zarafeti buluşturarak, tarihi dokusunu günümüze taşıyan özel parçalar sunuyor. Son yıllarda da tüm dünyanın tanıdığı birçok ünlü ismin tercihleri arasında olduğu biliniyor. Gülaylar markası, ünlülerin gözdesi vintage nişan yüzükleri ile sıradanlıktan uzaklaşarak, her anı eşsiz kılmayı hedefliyor. Sizin de bu özel dünyaya adım atarak kendinizi farklı ve özel hissetme şansınız var. Gülaylar markasının vintage nişan yüzükleri, sıradanlığın ötesinde bir duygu sunuyor. Her parça, sizi özel ve eşsiz hissettirmek için tasarlanmış gibi. Bu popüler yüzük modelleri içerisinde yakından tanınan 11 modeli incelemek de mümkün.

1. Katy Perry’in Vintage Yüzüğü

Katty Perry, Orlanda Bloom’dan 2019 yılında evlenme teklifi aldı. Sevgililer gününde aldığı evlenme teklifinde Bloom, bir yüzük hediye etmişti. Yüzüğün etrafını bir dizi elmasın sararken bir çiçek şekli ortaya çıkıyordu. Elmasların ortasında dev bir pembe taş vardı ve bu yüzüğün tarihinin 19. Yüzyıla kadar uzandığı biliniyordu.

2. Penelope Cruz’un Nişan Yüzüğü

Javier Bardem, eşi Penelope Cruz’a görenleri hayran bırakan bir safir nişan yüzüğü hediye etmişti. Yüzüğün etrafında bir dizi pırlanta vardı ve yine yüzüğün, Edward dönemine ait olduğu biliniyordu.

Ünlüler Dünyasının En İyi 11 Vintage Nişan Yüzüğü3. Cambridge Düşesi’nin Yüzüğü

Cambridge Düşesi’nin olduğu bilinen 12 karatlık yüzük, elmaslarla çevriliydi. Yüzüğün Prenses Diana’ya ait olduğu bilinirken, 1981 yılında, kraliyet kuyumcusu olan Garrad’dan satın alınmıştır. Yüzüğü satın alan kişi se Prens Charles olarak biliniyor.

4. Roise Huntington Whiteley’in Vintage Yüzüğü

Jason Statham tarafından seçilen vintage yüzük parlak kesimiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Etkileyici bir parıltısının olmasının yanı sıra Edward dönemine ait olduğu düşünülmektedir.

5. Zoe Kravitz’in Nişan Yüzüğü

Uzun yıllardan bu yana vintage nişan yüzüğü modelleri arasında popüler olan pek çok seçenek bulunuyor. Bu seçeneklerden birisi de Zoe Kravitz’in nişan yüzüğü. Zoe Kravitz ve eşi Karl Glusman ayrılmış olsalar bile, nişan yüzüğü akıllarda kalıcı bir yer edinmiş gibi görünüyor. Büyük gül kesim pırlantalar bulunan yüzük pek çok kişinin hayallerini süslemeye devam ediyor. Aynı zamanda Kravitz’in yüzüğü kuyumcu olan The One I Love NYC Instagram hesabında gördüğü ve sonrasında seçtiği biliniyor.

 

 

6. Ellie Goulding’in YüzüğüÜnlüler Dünyasının En İyi 11 Vintage Nişan Yüzüğü

Ellie Goluding’e eşi tarafından alınan vintage nişan yüzüğü, evlenme teklifinde hediye edilmişti. 2018 yılında hediye etmesine rağmen halen en popüler vintage yüzüklerden birisi. Ayrıca 100 yıl öncesine uzanan bir tarihinin olduğu biliniyor. Elmas bir yüzük olmasının yanı sıra Goulding’in açıklamasıyla da ilgi toplamıştı. Kendisi nişan yüzüğü için, “Arkasında bir tarih olmasına bayılıyorum.” demişti. Nitekim bu, hemen her kadının mest olacağı noktalardan birisi olarak biliniyor.

7. Natalie Portman’in Nişan Yüzüğü

Natalie Portman, çevreci tutumuyla tanınan dünyaca ünlü isimlerden birisi. Nişan yüzüğünün de geri dönüştürülmüş platinden elde edilen antika ve ayrıca çevreye duyarlı elmas bir setten yapıldığı çokça konuşulmuştu. Yüzüğünün tasarımını yapan mücevhercisi ise Jamie Wolf olarak tanınmaktadır. 

8.Sussex Düşesi’nin Vintage Yüzüğü

Sussex Düşesi’nin nişan yüzüğü, Prenses Diana’nın kişisel koleksiyonundan olan iki elması içermektedir. Prens Harry tarafından hediye edilen bu özel yüzük, teknik açıdan bakıldığında eski bir parça olarak geçmez. Yine de günümüzün en kıymetli, en göz alıcı vintage nişan yüzüklerinden biri olarak görülüyor.

Ünlüler Dünyasının En İyi 11 Vintage Nişan Yüzüğü9.Mary Kate Olsen’nin Nişan Yüzüğü

Mary Kate Olsen, Olivier Sarkorzy’den nişan yüzüğü olarak antika bir yüzük hediye almıştı. Beş yıllık süren evlilikleri bitmiş olsa bile yüzükleri halen akıllardaki yerini koruyor. Tarihi 1950 yıllarına kadar uzandığı bilinen bu özel yüzüğün etrafı safirlerle çevrili. Ayrıca dört karat pırlanta olan yüzüğün ışıltısı etrafındaki tüm dikkatleri de üzerine çekiyor.

10.Milla Jovovich’in Vintage Nişan Yüzüğü

Milla Jovovich, eşi Paul W.S. tarafından hediye edilen kıymetli bir yüzüğe sahip. Birçok kadının hayran kaldığı bu yüzüğün tarihi ise 19. Yüzyıla kadar uzanmakta. Kuyumcu Neil Lane’den satın alınan bu yüzük alışılmışın dışında içerisinde sarı, pembe ve beyaz elmaslara yer verilmiş. Bu yüzden nadir görünümü, estetik duruşu ve geçmişiyle paha biçilmez.

11. Catherine Zate Jones’in Vintage Yüzüğü

Catherine Zate Jones 1920 yıllarına kadar uzanan nişan yüzüğüyle akıllarda yer edinmişti. Kuyumcu Fred Leighton’un tasarladığı bu özel yüzük, 10 karat bir pırlantanın etrafını çeviren daha küçük pırlantalardan olmaktadır.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!