Victoria Beckham'ın Mücevher Koleksiyonu

Aşkları, tarzı ve güzelliği ile milyonların takip ettiği isim Victoria Beckham, mücevher koleksiyonuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Hemen her kadının hayallerini süsleyen, fiyatıyla dudak uçuklatan modellerin her biri, benzersiz parçalar olarak anılıyor. Victoria Beckham’a eşi David Beckham’ın evlilikleri boyunca toplamda on beş nişan yüzüğü hediye ettiği biliniyor. Victoria Beckham mücevher listesinde önemli bir yere sahip olan bu yüzüklerden ilki 1998 yılında hediye edilmiş. Evlilik teklifi için hediye edilen bu yüzüğün üç karat elmasla süslendiği biliniyor.

Victoria Beckham'ın Mücevher Koleksiyonu

2001 yılında alınan ikinci yüzük evliliklerinin ardından hediye edildi. Hatta Victoria Beckham, bu ikinci yüzüğü tam on sekiz ay boyunca parmağından hiç çıkarmadan kullanmıştır. Beyaz elmaslarla süslü olan bu yüzüğün adıysa “Ebediyet Yüzüğü” olarak biliniyor. Victoria Beckham takı koleksiyonunda yer alan ikinci yüzük 2003 yılında hediye edilmiştir. Eşinin yeni bir sürprizi olan bu değerli yüzük, XXL elmasın bulunduğu platin bir yüzük olarak bilinmektedir.

Victoria Beckham’ın Yüzük Koleksiyonu

Victoria Beckham’ın eşinden aldığı hediyelerden biri 2004 yılında gelmiştir. Tam 30 yaşına girdiği zaman hediye edilen bu yüzük, yeni yaşının ölümsüzleştirilmesi için hediye edilmiştir. İçerisinde şampanya renkleri ve pembe bulunan elmas bir yüzüktür. Yüzüğün orta kısmında büyük bir elmas bulunurken etrafını çok sayıda elmasın çevrelediği biliniyor.

Victoria Beckham'ın Mücevher Koleksiyonu

Bu gösterişli doğum günü hediyesinin ardından bir sene sonra, Victoria Beckham’ın yüzük koleksiyonuna bir yenisi daha eklendi. Hatta koleksiyonun en pahalı modeli olan bu yüzük, tam 17 karatlık bir yüzüktü. Armut biçimde elmasın süslendiği altın bir yüzük olarak tasvir edilmektedir. Ayrıca yüzüğün etrafını bütünüyle saran değerli taşların olduğu bilinmektedir. O dönemde çokça konuşulan bu yüzük, halen koleksiyonun en değerli parçalarından biridir.

Bir sene sonrasında mücevher koleksiyonuna eklenen yeni yüzük, elmas bir yüzüktür. Sarı renk elmasla tasarlanan yüzük, som altın bir alyansın üzerine işlenmiştir. Victoria Beckham’ın bugünlerde dahi parmağında olan nadir yüzüklerden biridir. Uzun bir süre elmas yüzük hediye eden eşi David Beckham, 2007 yılında zümrüt yüzük hediye etti. Platin alyansın üzerine etrafı beyaz elmaslarla süslenen bir zümrüt yüzük seçmişti.

Victoria Beckham'ın Mücevher Koleksiyonu

Yıllarca akıllarda kalan, pek çok kişinin hayran kaldığı bu yüzük, Victoria Beckham mücevher koleksiyonunun en önemli parçalarından birisidir. Zümrüt yüzüğün ardından da safir, yakut ve elmas gibi pek çok yüzük modeli daha eklendiği söylenebilir. Yüzüklerin her birinin ihtişamı, parıltısı da yıllarca konuşulmasının en önemli sebeplerindendir. Benzer yüzükleri Gülaylar'ın koleksiyonlarında, moda ve trendleri yakından takip ederek her sezona uygun modern ve şık tasarımlarıyla bulabilirsiniz. Yüzükleri, usta işçilikle şekillendirilmiş, her parça özel bir sanat eserini andırır.

Victoria Beckham’ın Göz Alıcı Yüzük Koleksiyonu

Farklı tasarımlarla hazırlanan, değerli taşların kullanıldığı yüzük modelleri, Victoria Beckham’ın mücevher koleksiyonunun en önemli parçalarıdır. Ay Taşı gibi farklı isimleri olan bu yüzükler, kadınların hayallerini süslemeye devam etmektedir. Aynı zamanda Victoria Beckham önemli günlerde yüzüklerini takarak tüm dikkatlerini üzerine çekmektedir. Özellikle Cannes Film Festivalinde ilk kez taktığı kare elmas yüzük, tüm gözlerin üzerine çevrilmesi için bile yeterliydi.

Victoria Beckham'ın Mücevher Koleksiyonu

Sahip olduğu zarafet ve güzelliği taçlandıran değerli yüzük koleksiyonu da günümüzde pek çok yüzük modelinin ilham kaynağıdır. Kadınların büyük bir çoğunluğu daha pek çok seçenekten oluşan bu koleksiyonu yakından incelemek istemektedir. Victoria Beckham’a eşi tarafından hediye edilen yüzüklerin farklı tasarımlar, farklı değerli taşlarla süslendiğinin de gözlerden kaçması mümkün değil. Koleksiyonu içerisindeki bu özel parçalar arasında özellikle elmasın önemli bir yere sahip olduğu anlaşılıyor.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!