Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?

Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?

 

Birçok kadının severek kullandığı, manevi değeri olan yüzükler, zamanla kilo almaya başlı olarak artık parmağınıza olmuyor olabilir. Ayrıca evlenme teklifi aldığınızda hediye edilen yüzük parmağınıza küçük gelebilir. Bu gibi durumlarda, yüzüğünüz kullanmaya başlı olarak deforme olduğunda yüzüğünüzü kullanmayı bırakmak zorunda değilsiniz.

Şıklığınıza şıklık katan, sizin için çok özel olan yüzüğünüzün sıkıntısını gidermek için yüzük genişletme işlemi yaptırabilirsiniz. Alyans yüzük, aile yadigarı yüzük ve tektaş yüzük genişletme işlemleri pek çok kişi tarafından yaptırılıyor.

Birçok kişi yüzük genişletme nasıl yapılır şeklinde sorular soruyor. Bu noktada bilinmesi gereken bazı detaylar da var. Yüzük genişletmek istediğiniz zaman, yüzüğünüz belirli aşamalardan geçiyor. Aynı zamanda yüzük büyütme işlemi için farklı zaman aralıkları verilebiliyor. Yüzüğünüzün türüne, tasarımına, boyutuna göre farklı zamanlarda büyütme işlemi tamamlanabilir.

 

 

 

Yüzük Genişletme Aşamaları Nelerdir?

Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?Parmağınızın ölçüsüne uygun olacak bir yüzük genişletme işlemi için belirli adımlar atılmaktadır. Bu noktada destek aldığınız kişinin uzman olması, dikkatli bir şekilde değerlendirme yapması gerekir. Böylece ilgili adımları izleyerek yüzüğünüzü istediğiniz ölçülere getirebilir. Karşınıza çıkan ilk aşama, uzmandan destek alma aşamasıdır. Siz, uzman kişiye genişletme işlemi istediğinizi söyledikten sonra etkili bir iletişim kurulması gerekir. Sonrasında yeniden boyutlandırma işlemi için parmağınızın ölçüsü alınır. Burada parmağınızın ölçüsünün doğru bir şekilde alınması gerekir. Profesyonel bir kuyumcu, tam olarak istenilen ölçüyü almak için özel araçlardan yardım alır. Bu noktada parmak boyutlarının sıcaklığa, neme göre değişebileceği unutulmalı.

Yüzük genişletme yöntemleri uygulanmadan önce, kuyumcu boyutlandırma için gerekli hazırlıklara başlar. Değerli taşların çıkarılması, gravürlerin çıkarılması sonucunda metal yeniden boyutlandırılır. Yüzük ölçüsü büyütme işlemi için de metal eklemesi yapılır. Yüzük kesilir ve belirli bölümler eklenip istenilen boyut ayarlanır. Bu aşamada germe ya da lehimleme gibi yöntemlerden destek alınabilir. Her tekniğin kendisine göre artıları ve eksileri bulunduğundan bu kısımda da detaylı bilgi aldığınızdan emin olmanızda fayda vardır.

Pırlanta, altın yüzük genişletme işlemleri sırasında yüzük yeniden parlatılır ve temizlenir. Parlaklığın yeniden kazanılması için de oluşabilecek olan iz ve lekeler giderilir. Uzman, bu kısımda parlatma işlemini tamamlamak amacıyla özel aletlerden, tekniklerden yardım alır. Böylece yüzüğünüzün yüzeyi kusursuz bir hal alır. Boyutlandırma işlemi sırasında değerli taşlar çıkarılabileceğinden, yeniden yerine konur. Taşların sorunsuz bir şekilde yerleştirilmesi için de büyük bir özen gösterilmesi gerekir. Böylece yüzüğünüz orijinal halini alır.

 

 

Yüzük Genişletme İşlemi Ne Kadar Sürer?

Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?Yüzüğü parmağına olmayan kişiler, yüzük genişletme işleminin ne kadar zaman aldığını merak ediyor. Yüzük boyutlandırma işlemlerinin ortalama ne kadar sürdüğü araştırılıyor. Bu yüzden sıklıkla yüzük genişletme ne kadar sürer şeklinde sorular soruluyor. Öncelikli olarak bilinmesi gerekir ki yüzük boyutlandırma işleminde büyütme kısa sürer. Basit bir işlem olarak görülmesinden ötürü ortalama bir ile üç gün arasında tamamlanır. Elbette kuyumcunun uzmanlığı ve iş yükü de burada belirleyici olan faktörlerdendir. Bu durumlara göre farklı zaman aralıklarıyla da karşılaşabilirsiniz. Gülaylar'ın özel tasarımlı yüzükleri, farklı beden seçenekleri ile geliyor; bu sayede her müşteri, kendi zevkine ve bedenine uygun bir parça bulma özgürlüğüne sahip oluyor.

Yüzük genişletme fiyatları ise yapılacak olan işleme göre değişiklik gösterir. İşlem için net bir fiyat vermek doğru değildir. Destek alacağınız adrese, hizmet kriterlerine göre fiyatlandırmalar artıp azalabilir. Ancak yüzük genişletme işlemi için, yüzüğünüze verdiğiniz değere uygun bir adresi tercih etmeniz oldukça önemlidir. Profesyonellere başvurmalı, olası riskleri en aza indirmelisiniz. Bu sayede olmasını istemediğiniz bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız. Yüzüğünüzde çizilme, kırılma durumları olmaz ve ilk günkü haliyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yüzük genişletme işlemini, Gülaylar’ın profesyonel ekipleri aracılığıyla güvenle ve hiçbir problemle karşılaşmadan kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylece yüzüğünüz arzu ettiğiniz ölçülere gelirken, kafanızda hiçbir soru işareti de kalmaz! Gülaylar markası, mücevher koleksiyonunda sunulan geniş beden seçenekleri ile müşterilerine çeşitli alternatifler sunar, böylece herkesin tarzına ve bedenine uygun bir parça bulmasını sağlar. Her biri özenle tasarlanan Gülaylar mücevherleri, sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda geniş beden seçenekleriyle de ön plana çıkar. Gülaylar, zarafeti ve kişisel tarzı bir araya getiren benzersiz parçalar sunar. Bu sayede, özel anlarda veya günlük yaşamda kullanılabilecek yüzük seçenekleriyle müşterilerini cezbetmeyi başarır.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!