Altın Kelepçe Bileklik Hangi Takılarla Kombinlenir?

Altın Kelepçe Bileklik Hangi Takılarla Kombinlenir?Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kullanılan takılar, birbirinden farklı ve kendilerine özgü duruşlarıyla dikkat çeker. Gösterişli modellerin yanı sıra sade aksesuarlar hemen her zevke hitap etmeyi başarır. Altın kelepçe bileklikler de en sevilen takı çeşitleri arasında yer alır.

Altın kelepçe bilezikler, diğer bileziklerden farklı olarak bileğe oturan ürünlerdir. Altın takılardan hoşlanan kadınların ilgisini cezbeden bu aksesuarlar farklı modellere sahiptir. Rose gold, sarı ve beyaz altın seçenekleriyle söz konusu takılar özellikle nişan, düğün, mezuniyet, ödül töreni gibi prestijli davetlerde kullanıma uygundur.

Altın Kelepçe Bilekliğinizi Kombinleyebileceğiniz Bileklik Modelleri

Altın kelepçe bileklikler farklı görünümleri ve ışıltılarıyla dikkat çekicidirler. Eğer siz de kelepçe bilezik kullanmaktan hoşlanıyorsanız bu takılarınızı diğer takılarınızla kombinlemek isteyebilirsiniz. Birbirinden uyumlu altın kelepçe bileklik kombinleri ile siz de tarzınızı konuşturabilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kelepçe bileklik modelleri genel olarak sade bir tasarıma sahip olduğu için pek çok farklı takılarla uyumlanabilir. Örneğin bileğinizi kavrayan kelepçenizi 1 ya da 2 geniş bileklikle beraber kullanabilirsiniz. Birden fazla bilezikle ve bileklikle süslediğiniz bileğiniz çok daha nahif bir görünüm kazanır ve siz de abartıya kaçmaksızın süslenmenin zevkine varmış olursunuz.

Söz konusu bileklikleri çok çeşitli bileklik modelleriyle tamamlayabilirsiniz. İnce bileklik çeşitleri arasından yapacağınız seçimle kelepçe bilekliğinize çok daha

Kelepçe Bilekliklerinizi Tamamlayan Diğer Takılar

Bileklik modelleri kadar diğer takı çeşitleri de kelepçenizi tamamlayıcı niteliğe sahip olabilir. Eğer altının göz alıcı ışıltısını üzerinizde taşımaktan hoşlanıyorsanız altın kelepçenizle bir bütün haline gelecek olan altın küpe, kolye ve yüzüklerden faydalanabilirsiniz. Kelepçenizin rengine uygun takı modelleriyle şık bir kombin elde etmeniz mümkün hale gelir.

                  Altın Kelepçe Bileklik Hangi Takılarla Kombinlenir?     Altın Kelepçe Bileklik Hangi Takılarla Kombinlenir?

Altın kelepçe bileklik takı kombinleri çerçevesinde altın kelepçenizi boncuklu, incili, renkli doğal taşlı detaylara sahip takılarla bütünleştirebilirsiniz. Bu sayede dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Aykırı ve iddialı bir stile sahipseniz yan yana gelmesi ilginç bulunan takı çeşitlerini bir araya getirerek girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çevrilmesini sağlayabilirsiniz.

Doğal taşların ve altının parıltısını bir araya getirmek isterseniz taş detaylı takılara göz atabilirsiniz. Doğal taşların harikulade parlaklığı ve birbirinden alımlı renkleriyle detaylandırılmış ürünler altın kelepçenizle uyum sağlayarak ortaya asil bir kombin çıkarır. Söz konusu takılara konumlandırılan taşlar ufak ve birden fazlaysa hem ince hem de yumuşak bir görünüm elde edebilirsiniz.

Çarpıcı Altın Kelepçe Bileklik Modelleriyle Diğer Takılarınızı Dikkat Çekici Hale GetirinAltın Kelepçe Bileklik Hangi Takılarla Kombinlenir?

Günümüzde altın kelepçe bileklikler çoğu kadın tarafından rağbet gören ve severek kullanılan takılar haline gelmişlerdir. Altını bileğinde en asil şekilde taşımak isteyenler kelepçe bilekliklerin büyüleyici çeşitleri arasından seçim yaparak kombinlerini oluştururlar. Siz de kelepçe model bileklik kullanmayı düşünüyorsanız Gülaylar’da en güzel örneklerini bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Takılar gündelik yaşamınızın ve elbette özel davetlerin vazgeçilmeziyse çarpıcı görünümüyle hayranlık uyandıran kelepçe modellerini cezbedici diğer takılarla tamamlayabilirsiniz. Sade ve göz dolduran kelepçelerinizi daha ince ve çeşitli malzemeler kullanılarak detaylandırılmış bileklik çeşitleriyle kombine edebilirsiniz.

Kolye, yüzük, küpe gibi diğer takılarla uyum içinde olmasını istediğiniz kelepçenizi sade ve detaysız ürünlerle birlikte kullanabilirsiniz. Bu sayede sadelikten ödün vermeden nahif bir görünüm elde edebilirsiniz. Altın kelepçenizi altın takılarınızla kombinlemeniz her halükârda size hoş bir duruş kazandıracaktır.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!