Altın Kelepçe Bilezik Nasıl Açılır ve Takılır?

Altın Kelepçe Bilezik Nasıl Açılır ve Takılır?Zarif ve şık görüntüsü ile bilinen altın kelepçeler, takı severlerin en fazla tercih ettiği modellerin başında geliyor. Peki, kelepçe bilezik nasıl takılır? Kullanılan diğer ziynet eşyaları arasında en şık görünüme sahip olan bu takılar; genel olarak 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar olacak şekilde üretilir. Bileğe daha hoş bir görüntü kattığı için en fazla tercih edilen takı türleri, kadınların en sık tercih ettiği ziynet eşyaları olarak bilinir.  Muhteşem tasarıma sahip olan bu takıları takmak için tokalar bulunur ve toka açıldıktan sonra takılır ve daha sonra tokası kapanır. Kullanımı son derece pratik ve özel bir tasarıma sahip olan bu takılar, otomatik bir şekilde kilitlenebilen bir sisteme sahiptir. Kelepçe bilezik modelleri, hoş duruşunun yanı sıra, bu kilit sistemi ile kolay kullanımı da beraberinde getirir.

Bütçenize Uygun ve Avantajlı Tasarımlar

Altın kelepçe bilezik modelleri oldukça fazladır. Göz alıcı bir güzelliğe sahip olan bu mücevherler özellikle son zamanlarda fazla popüler olmuştur. Genel olarak ise hasır  tasarıma sahip olan kelepçe modelleri, hediyelik olarak da sıklıkla tercih ediliyor. Tuğra işlemeli tasarımı da sevilen bu model, farklı zevklere hitap etmektedir. Farklı tasarımlara sahip olan bu kelepçeler diğer ziynet eşyaları ile uyum içerisinde kullanılır. Zarif ve aynı zamanda estetik bir tasarımı olan bu altın kelepçeler, zarafetin ve şıklığın timsalidir.

Peki, bu şık tasarıma sahip olan kelepçeler günlük ve özel gün için mi kullanılır? Bu modern kelepçelerin çok fazla çeşidi bulunur. Bu sebepten ötürü de, satın alacağınız altın kelepçeyi, kişisel zevkleriniz doğrultusunda değerlendirmeniz gerekmektedir. Görünüş olarak da son derece minimalist bir yapıda olan bu takılar aynı zamanda kolay kullanımı da beraberinde getirir. Küçük bir müdahale ile bilekten çıkan yapısı ve kilit sistemi, altın kelepçe modellerini vazgeçilmez kılmaktadır.

 

 

Kelepçe Bileklikler Ne Tür Takılarla Kombin Yapılır?

Altın Kelepçe Bilezik Nasıl Açılır ve Takılır?

Kelepçe bileklikler günümüzde sıklıkla tercih edilen şık ve tarz bir görüntü ortaya  çıkaran bilekliklerdir. Farklı çeşitlerde üretilen bu mücevheratlar, son derece zarif ve şık duruşa sahiptir. Farklı modellerde üretildiği için de başka bileklik ve takılar ile de rahatlıkla kombin edilir. Ya da bu tarz ziynet eşyalarını kullanmayı çok seviyorsanız, 2 tane kelepçe bileziği aynı anda takabilirsiniz. 

Minimalist Tasarmlarıyla Kombinlerin Vazgeçilmezi Kelepçe Takılar

Minimal, şık ve aynı zamanda da modern görünüme sahip olan altın kelepçeler, bileğe oldukça zarif bir görüntü katar. Yukarıda bahsedildiği gibi farklı modellerde üretilen bu bilezikler, farklı altın ayarlarında sizlerin beğenisine sunulur. Altın kelepçe bilezik fiyatları tercih edeceğiniz kelepçenin modeline ve aynı zamanda altın ayarına da dikkat etmeniz gerekir. 22 ayar, 14 ayar ve aynı zamanda 8 ayar şeklinde üretilen bu modeller, altın ayarına bağlı olarak fiyat değişikliği gösterir. Son derece hoş ve şık bir tasarıma sahip olan altın kelepçe modelleri, farklı taşlarla süslenebilir.  Kullanacağınız ziynet eşyalarında daha kibar takılardan hoşlanıyorsanız ve aynı zamanda şık bir görüntü istiyorsanız bunun için çeşitli altın kelepçeler bulunur.  Altın kelepçe bilezik nasıl takılır? Sorusuna verilen cevap ise şu şekildedir;

Bu güzel tasarıma sahip olan altın kelepçe bileziklerin çok fazla modeli bulunur ve bazı modellerde toka kilidi mevcuttur. Toka kilidi kaldırılır ve kilit haznesine tekrardan takılır. Kullanımı oldukça basit ve pratik olan bu model; günlük kullanım için de tercih edilir.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!