Burçlara Göre Kolye Seçim Rehberi

 

Kişinin astrolojik karakteri, yaşam biçimi, karakteristik özellikleri hakkında pek çok mesaj barındırmaktadır. Bilimsel olarak bir karşılığı olmasa bile hemen herkesin karakteristik özelliklerinin burcuyla uyuştuğu görülmektedir. Hatta burçların, insanların hayatlarının önemli noktalarında devreye girdiğini anlamanız mümkün. Burçlarınızın hayatınız üzerindeki etkilerini görebilir, doğru seçimler de yapabilirsiniz. Bu aşamada en çok önem verilenlerden biriyse burçlara göre takımı seçiminde bulunmak olarak görülüyor. Burçlara göre kolyeler seçerek, aslında kendi enerji alanınıza olumlu bir katkıda bulunmuş da olabiliyorsunuz. Tüm bu detayları görebilmek için de burç kolyeleri arasındaki farklılıkları inceleyebilir, hangi burca hangi kolyenin daha iyi geldiğini araştırabilirsiniz.

Kendi burcunuzu tanıyıp, burcunuza uygun olan kolyeleri seçtiğiniz zaman, ruhunuza rehberlik etmiş olursunuz. Çünkü doğru takıların kullanımı, burcunuzun olumlu yönlerini tetikleyecektir. Böylece günlük hayatınızda çok daha güzel enerjilerle buluşmuş olabilirsiniz.

  • Koç Burcu İçin Kolye Önerileri

Koç burçları, cesaretli hallerini hayatlarının her alanına yansıtmak isterler. Bu yüzden burç kolye ucu modellerini büyük figürler arasından seçebilirsiniz. Koç burcu takı önerisi olarak altın kolye modellerine de odaklanabilirsiniz. Zarif ve gösterişli detaylar da doğru kolye seçimleri olabilir. İnce görünümlü kolyelerle, özel günlerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

  • Boğa Burcu İçin Kolye Önerileri

Boğa burçları için zamansız şıklık oldukça önemli. Farklı kombinlerde kullanılabilecek kolye modelleri öne çıkıyor. Boğa burcu için önerilen altın burç kolye uçları da çok farklı tasarımlarla karşınıza çıkabiliyor. Lüksten ve konfordan aynı anda hoşlanan boğa burçları için doğal taşlarla hazırlanan kolye modellerini incelemeleri önerilmektedir. Özellikle yeşil doğal taşlı kolye uçları, enerjilerinin daha güçlü bir hal almasını sağlamaktadır. Boğa burcu olan birine hediye kolye alırken de parlak, doğal görünen zümrüt kolye uçlarını tercih etmek daha doğrudur.

  • İkizler Burcu İçin Kolye Önerileri

İkizlerin hava elementi olduğu bilinmektedir. Yönetici gezegenleri Merkür olarak geçmektedir. Bundan ötürü ikizler burcunun birden fazla uğurlu rengi bulunmaktadır. Özellikle gold, ikizler burcunun enerjisini yükseltebilecek önemli renklerden biridir. Diğer önemli bir noktaysa, ikiz burçlarına uygun olacak kolyelerin daha sade ve şık olması olarak bilinmektedir. Gösterişten uzak olan altın burç kolye modelleri arasından seçim yapılmalıdır. Bu özelliklere sahip olacak pek çok kolye modeli bulmanız mümkündür.

  • Yengeç Burcu İçin Kolye Önerileri

Yengeç burcu olan kişilerin en belirgin özelliklerinden birisi duygusal olmalarıdır. Uğurlu renkleri genel olarak soft tonlarındadır. Çünkü yengeç burçları sadelikten ve anlamlardan hoşlanırlar. Kullandıkları takıların manevi anlamlarının olmasını isterler. Bu yüzden kolye ucu seçimlerinde de anlamlı figürleri tercih etmek gerekir. Tercih edebilecek seçenekler içerisinde incili kolye tasarımları da yer alabilmektedir. Romantik olmaları ve derin düşünceleriyle bilinen yengeçler, onları mutlu edecek olan kolye tasarımlarını severek kullanırlar. Özellikle altın kalp figürlü kolyeler en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer almaktadır.

 

  • Aslan Burcu İçin Kolye Önerileri

Aslan burcu denildiği zaman akla gelen ilk şey, dikkatleri üzerine çekmesidir. Çünkü aslan burcu olanlar, gösterişten, dikkat çekmekten hoşlanırlar. Altın rengi takıları severek kullanırlar. Bu yüzden aslan burcu için kolye önerilerinin hemen hepsi altın kolye modelleri içerisinden verilmektedir. Altın kolye modellerini, ışıltılı ve dikkat çekici tasarımlar arasından seçmek daha doğru olacaktır.

  • Başak Burcu İçin Kolye Önerileri

Başak burcu olanların büyük bir çoğunluğu sadeliği, temizliği severler. Günlük hayatlarında mükemmeliyetçi olmalarının yanı sıra huzura ihtiyaç duyarlar. Gittikleri mekanlardan kullandıkları aksesuarlara kadar huzur veren şeyleri tercih ederler. Bu yüzden kolye seçimlerinde de doğal taşlı kolye modelleri öne çıkmaktadır. Ayrıca zarif zincirli altın kolye modelleri de ilgi çeken tasarımlar arasındadır.

  • Terazi Burcu İçin Kolye Önerileri

Terazi burçları, modayı yakından takip ederler. Bu yüzden terazi burçlarının seçimleri, şıklıktan ve modadan yanadır. Tasarım seçimlerinde ilgi çeken, lüksü yansıtan parçalara yönelirler. Bir terazi burcuna alınabilecek en güzel kolye ucu modeli de parlak ve zarif figürlerden oluşmaktadır. Özel günlerde kullanılabilecek, günlük kombinleri hareketlendirecek tasarımları incelemek mümkündür.

  • Akrep Burcu İçin Takı Önerileri

Akrep burçları tutkulu ve modern kişiler olarak anlatılmaktadır. Kendi karakteristik özelliklerini dışarıya yansıtmayı severler. Bu yüzden şıklığı ön planda tutan tasarımlara odaklanmak daha doğrudur. Şık, gösterişli tasarımlar pek çok kişinin beğenilerine hitap etmektedir. Modeller arasında sanatsal tasarımlar da en çok sevilenlerdendir. Farklı anlamlar barındıran, klasik tasarımların dışına çıkan kolye ucu figürlerini ve kolye modellerini tercih etmek önerilmektedir.

  • Yay Burcu İçin Takı Önerileri

Yay burçlarının hayalperestlikleri hemen herkes tarafından bilinmektedir. Hayal dünyasında yaşayan yay burçları, kendi yaşamlarında risk almayı severler. Bu yüzden daha heyecanlı bir yaşamları vardır. Takı ve aksesuar seçimlerinde de sahip oldukları cesareti ve heyecanı yansıtacak tasarımları seçerler. Kendileri için en uygun olan modelleri de pırlanta kolye uçları arasından seçerler. Pırlanta kolye ucu tasarımları ile pek çok kombini buluşturdukları görülmektedir.

  • Oğlak Burcu İçin Takı Önerileri

Güçlü kişilikleriyle anılan oğlak burçları, lüksten hoşlanırlar. Bu yüzden yalnızca giyimlerinde değil, aksesuarlarında da lüksü ön plana çıkarırlar. Bir oğlak burcuna iyi gelecek kolye modelleri genel olarak dikkat çeken, kaliteli bir zarafet oluşturan kolyelerdir. Şıklığınızı en iyi şekilde tamamlayan modeller arasından seçimler yaparlar. Böylece kendi enerjilerini dengeleyebilecek tasarımlarla çevrelerine huzurlu bir izlenim bırakırlar.

  • Kova Burcu İçin Takı Önerileri

Kova burçları, özgür ruhları ve renkli kişilikleriyle pek çok kişinin dikkatini çekmektedir. Bu yüzden kullandıkları takılar da özgün, eğlenceli takılardan oluşmaktadır. Kova burcunun karakteriyle uyum içerisinde olacak takılar, keyifli tasarımlarla öne çıkarlar. En sevilen modeller içerisinde de doğa figürleri bulunan kolye uçları yer almaktadır. Doğayı yansıtan, doğal taşlarla hazırlanmış kolye modelleri oldukça popüler seçeneklerdir.

  • Balık Burcu İçin Takı Önerileri

Duygusallıklarıyla akıllarda kalan balık burçları, hemen her şeyle duygusal bir bağ kurarlar. Onların enerjisini yükseltecek olan şey, duygularından aldıkları güçtür. Bu yüzden kolye seçimi yaparken duygusal yönlerini besleyecek olan modeller içerisinden seçim yaparlar. Öne çıkan seçenekler içerisinde özellikle doğa figürleri olan kolyeler bulunmaktadır. Farklı tarzlara hitap edecek kolye modelleri de pek çok seçenekle beraber karşınıza çıkabilmektedir.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!