Erkeklerde Doğru Takı Seçimi Nasıl Yapılır?

Takılar yalnızca kadınların kullandığı aksesuarlar olmaktan çıkarak günümüzde pek çok erkeğin de tercihi arasında yerini alır. Erkek takı modelleri her geçen gün yeni tasarımlarla büyüyerek geliştirilmekte ve yepyeni tarzlarla erkeklerin beğenisine sunulur. Eskiden sınırlı sayıda erkek takısı üretilirken günümüzde model ve tasarım çeşitliliği son derece artmıştır. Gerek fiziki gerek sanal mağazalarda yerini almış olan erkek takıları, çeşitli alternatifleri ile göz doldurmaya devam eder. Dış görünüşüne dikkat eden ve bakımlı, şık görünmeyi seven erkekler, tarzlarını çeşitli takı seçenekleri ile tamamlayabilir. Şıklığın ve estetik duruşun bir simgesi olacak takılar sayesinde erkekler, daha da stil sahibi olabilir.

Günden güne farklı modellerin yer aldığı ve alternatiflerin arttığı takı dünyası, geniş ürün yelpazesi ile sadece kadınları değil erkekleri de kendi dünyasına çekiyor. Erkek takı seçimi konusunda erkeklerin de en az kadınlar kadar seçenekleri mevcuttur. Erkek kullanıcılar, takıları konusunda seçim yaparken genellikle tarzlarına, bütçelerine ve takının malzemesine göre hareket etmektedir. Erkeğin tüm enerjisini yansıtabilmesi için kendi zevkine ve tarzına uygun bir seçim yapması da bir hayli önemlidir. Bu sayede takı ile kendini ortaya koyabilmesi ve rahat hissetmesi sağlanabilir. Erkek takı modelleri denince ilk akla gelen ürün, yüzük olsa da bileklik ve kolye de son dönemlerde sıklıkla tercih edilen aksesuarlar arasındadır.

Takılar, bir nevi kişilerin karakterini sembolize eder. Bu nedenle erkek takı seçimi yaparken stilinizi tamamlayacak ürünleri seçebilirsiniz. Özellikle giyim tarzınıza uygun modeller arasından istediğinizi seçerek şıklığınızı bir adım öteye taşımanız mümkün olur. Tarzın yansıtılması söz konusu olunca da en geniş ürün yelpazesinin erkek yüzük kategorisinde yer aldığını belirtmek gerekir.

Erkeklerde En Trend Yüzük Modelleri

Erkeklerde Doğru Takı Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Erkek yüzüklerinde modeller, çoğunlukla günlük kullanıma da uygun bir şekilde tasarlanmış olduğundan tüm seçenekler, rahat bir kullanım imkânı sunar. Siz de özel günlerden ziyade günlük yaşamınızda da takı kullanmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda sportif modelleri tercih edebilirsiniz. Erkek gümüş yüzük modelleri, ancak daha çok klasik bir tarza sahipseniz mat renkli, az detaylı ürünleri de seçebilirsiniz. Erkek gümüş takı ürünleri ile kombin yapmak isterseniz set hâlinde ürünlere şans verebilirsiniz. Bunlar, gri ve siyah tonlarıyla harmanlanan detaylara sahiptir. Bu tonlardaki tasarımlar hem ışıltılı hem de özgün dizaynlarla karşınıza çıkar.

Gümüş kolye erkek modelleri, zarafet ile şıklığı birlikte sunar. Tüm gümüş takılarda olduğu gibi kolyelerde de pek çok model bulunuyor ve set halinde alıp kullanmak da mümkün. Altın kolyelere nazaran gümüş kolyeler günlük kullanımda çok daha fazla seviliyor. Spor tarzı olması da spor giyimle iyi bir kombin sağlıyor. Eğer hediye olarak bir erkek yüzüğü tercih edilecekse hediye alınacak kişinin tarzları ve zevkleri göz önünde bulundurularak bir seçim yapılabilir. Üstelik erkek yüzük modellerinde sadece gümüş yer almaz. Tüm bu modellerin yanı sıra erkek altın takı seçenekleri de mevcuttur.

Erkek Altın Takı Seçenekleri

Gümüş kadar geniş bir yer bulmasa da altın takılar da erkekler için çeşitli biçimde satışa sunulur. Çarpıcı ve göz alıcı model seçenekleri ile birbirinden tarz ve yenilikçi altın takıları sunan markalar, her zevki göz önünde bulundurarak tasarım yapar. Klasik sarı altın yanında, farklı renklerde erkek altın yüzük, bileklik ve kolyeler de oldukça ilgi görür. Klasik altın tasarımlarının yanı sıra modern çizgileri de görmek mümkündür. Böylece altın takılarla gerek yatırım yapmak gerek iddialı bir tasarım yakalamak mümkün olur.

Erkeklerde Doğru Takı Seçimi Nasıl Yapılır?

Erkek altın kolyeler içinde madalyon kolyeler de yer alıyor. Yine zincir model ve çeşitleri ile şık ve göz dolduran bir takı sahibi olmak da mümkündür.  Erkek altın yüzük modelleri çoğunlukla evlilik ve nişan yüzüğü modelleri ile ön plana çıkıyor. Bunun yanında, günlük takı olarak da kullanmak isteyenlere göz dolduran model seçeneği sunan altın takıların içinde altın kolye ve bileklikler de yer alır. Erkeklerin en çok tercih ettiği modeller ise beyaz altın yüzük tasarımlarıdır.

Özellikle şık bir giyim tarzını simgeleyen kol düğmeleri ile uyumu yakalamak hoş bir görünüm sunar. Erkek altın bileklik modellerinin ve kol düğmelerinin seçiminde diğer altın takılarla uyumlu bir şekilde ürünler set hâlinde alınabilir.

Erkeklerin en fazla kullanmayı tercih ettiği takı modelleri arasında yer alan erkek altın kolye çeşitleri, bütçe ve stil göz önünde bulundurularak alınabilir. Ayar seçenekleri ile satın alınabilecek erkek altın kolyeler, tıpkı kadın modelleri gibi son derece geniş model seçeneğine sahiptir. Güvenilir markaların seçkin altın kolye modellerini seçmek mümkündür. Satın alırken patentinin olup olmadığına ve garanti belgesine sahip olup olmadığına bakılmalıdır.

Erkek altın kolye fiyatları; ürünün el işçiliğine, ayarına ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Hatta altın kolyenin tasarımı da ürün fiyatını etkileyen unsurlardandır. Erkeklere hediye almak isteyen kişiler; Babalar Günü, evlilik yıldönümü, Sevgililer Günü ve doğum günü gibi özel günlerde altın kolye alabilir.

 

Erkek Takı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Erkek alyans seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken unsurların başında alınacak yüzüğün parmak ölçülerine uygun olması geliyor. Parmak ölçüleri alındıktan sonra alınması daha sağlıklı olacaktır. Günümüzde ise parmak ölçüsü alınmadan da farklı yollar kullanarak yüzük alınabilmekte ve bunların bazılarını evde de yapmak mümkün. İp ile ölçü alındığında cetvelle bu ip uzunluğu ölçülebilir.

Altın ve gümüş takılarda fiyatların her geçen artması ile birçok kişi erkek çelik takı modellerine yönelmiştir. Birbirinden güzel ve farklı tarzlara sahip erkek çelik takılar; yüzük, bileklik, kolye, küpe ve zincir gibi türlerden meydana gelir. Erkekler farklı takılarla ve kıyafetleriyle kombin yapabilir ve çelik takıları günlük yaşamda konforlu bir şekilde kullanabilir.

Erkeklerin en fazla tercih ettiği takı kategorisi denebilecek çelik takılar, spor ya da klasik veya modern çizgilerden oluşabilir. Erkeklerin âdeta vazgeçilmezi sayılan çelik takılarla özgün tasarımlara sahip bir tarz yakalanabilir. Asla paslanma, kararma ve bozulmalara maruz kalmayan çelik takı çeşitleri; bu özellikleri ile her ortamda rahat kullanım imkânı sunar. Az bakıma ihtiyaç duymaları sayesinde fazla tercih edilen takı grupları arasındaki erkek çelik takıları fiyatları ile cazip olanaklara sahiptir.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!