Farklılık Arayanlar için En Moda Bileklikler ve Bilezikler

Eğer sizler de farklı ve hoş bir görünüme sahip olan ziynet eşyası satın almak istiyor ama mücevherat konusunda bazı tereddütler yaşıyorsanız, modern bileklik ve bilezik modelleri sizleri bekliyor. Geçmişten bugüne dek kullanılan altın takıları aksine, farklılık yaratan en yeni modellere sahip bileklik ve bilezik modelleri, için hazırlanan bu özel koleksiyon, her göz zevkine uyumlu ve her alanda size şık bir hava katıyor.

3 Renkli Altın Toplu Bileklik

En yeni tasarımları ile 3 renkli toplu bileklik ve bilezik modelleri şık duruşa ve modern çizgilere sahip özel aksesuarlardandır. Yenilik arayanlar ve geleneksel takılardan sıkılanlar için, en yeni moda bileklikler mükemmel bir seçim olarak karşımıza çıkıyor. Herkese hitap eden 3 toplu bileklik ve bilezik modelleri farklı renk tonları ile göz kamaştırır.

Sarı-Beyaz Altın Hallow Bileklik

Kendine has bir havası olan, takı tasarım seçenekleri arasında zarafeti ve şık detayları göz kamaştıran sarı-beyaz altın hallow bileklik modelleri, görenleri kendine hayran bırakan estetiğe sahiptir. Bilekte duruşu ve ışıltılı güzelliği ile baş döndüren bu tasarımlar, Gülaylar markasının modern dokunuşlarını taşıyan şık koleksiyon parçalarındandır.

Sarı Altın Sonsuzluk Bileklik

Sonsuzluğu yansıtan, bilekte duruşu ile göz kamaştıran ve sadeliğin bir tasarım örneği olan sarı Altın Sonsuzluk bileklik, hayranlık uyandıran bir duruşa sahiptir. Kusursuz ve farklı stilde en yeni moda takı tasarımları tercih edenler için şık çizgiler sunan sonsuzluk modelleri güzelliğinizi ışıltıyla destekler.

Sarı Altın Trend Bileklik

Sadeliği sevenlerin ilk tercihleri arasında yer alan zarif tasarımlar farklı modelleri ile göz dolduran hatlara sahiptir. Altın Trend bileklik modelleri; her alanda kullanım için uygun olan, her zevke uyum sağlayan, şık ve farklı bir duruşa sahiptir. Sarı rengin zarifliğini muazzam biçimde yansıtan bu takılar, farklı semboller kullanılarak da sizlerin beğenisine sunulur.

 

Farklılık Arayanlar için En Moda Bileklikler ve Bilezikler

Sarı Altın Yıldız Figürlü Bileklik

Gökyüzünün huzurundan ve yıldızların göz kamaştıran ahenginden ilham alınan sarı Altın Yıldız figürlü bileklik tasarımı diziler halinde sıralanan yıldız desenleri ile dikkat çeken zarafete sahiptir. Gökyüzünün baş döndürücü güzelliğinden ilham alanlar ve başlı başına farklı bir duruş arayanlar için favori bir tasarım örneği olan bu bileklik, diğer ziynet eşyaları ile de kolaylıkla kullanılabilir. İstenilen alanda her kıyafet ile uyum sağlar ve anında dikkat çeken bir estetiği bulunur. Takı tasarımda yeni moda Trendleri arayanlar için ideal bir seçenektir.

Sarı Altın Baget Bilezik

Safirin büyüsü ile baget kesimi bir arada görmek isteyenler için sarı altın baget bilezik oldukça modern bir tercih olacaktır. Safirin muazzam ışıltısı ile taçlanan baget kesim bilezikler hem modern ve hem de zarif bir görüntüyü beraberinde getirir.

Rose Altın Kelepçe Bilezik

Rose altın kelepçe bilezik, yeni moda bileklik ve diğer bilezik tercihlerine en yakışan aksesuar çeşitlerinden bir tanesidir. Kolay kullanımı ile her zevke hitap eden kelepçe bilezik modelleri, modern bir yapıya sahiptir. Estetik ve gösterişli bir duruşa sahip olmasından dolayı, modaya uygun olan bir mücevherdir. Modern çizgileri aynı anda sergileyen ve göz kamaştırıcı güzelliğe sahip olan rose altın kelepçe bilezik ile aşkınızı bir ömür olarak mühürleyebilirsiniz.

 

Farklılık Arayanlar için En Moda Bileklikler ve Bilezikler

Sarı Altın Trabzon Bilezik

Gösterişli bilezik tasarımlarını sevenler için üretilen bir diğer model de sarı altın trabzon bilezik, ideal bir seçenektir. Asil duruşu yansıtan, bunun yanı sıra güçlü estetiğe sahip bu modern altın trabzon bilezik modelleri, günlük kullanım için de uygundur. Her bir modeli ile farklı bir ışıltı ve hoş bir duruş sunan bu takılar, günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Zarif hatları, sarının güçlü tonunda şık duruşu ve minimal dokunuşlar ile altın trabzon bileklikleri bileğinizi süslemek için sizi bekliyor. Kusursuz altın takıların imzasını en güzel şekilde taşıyan Altın Trabzon bilezik modellerini satın almak için Gülaylar online mağazasını inceleyebilirsiniz.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!