Halka Küpeler Trend Listelerinde Yeniden Üst Sırada

Halka Küpeler Trend Listelerinde Yeniden Üst Sırada

 

2023 yılının ilk günlerinden itibaren halka küpeleri yeniden sahnelerde görüyoruz. 2000’ler ruhunun geri gelmesiyle beraber halka küpelerinde hayatımıza girişi son derece hızlı oldu. 22 ayar altın küpe modelleri sayesinde ise halka küpelere alternatif olarak kombinlerinizde tarzınızı yaratabilirsiniz. Günlük yapılan kombinlerin veya özel günlerde kullanılan kıyafetlerin en önemli tamamlayıcısı olarak da tercih edilmesi farklı ihtiyaçların doğmasına neden oluyor. Zaman zaman moda sektöründen kaybolsa da adını tarihi tozlu raflarından sildirmeyecek önemli bir aksesuar.

Tüm ihtişamı ve kullanışlı yapısıyla geri dönen halka küpeleri her an her dakika Hailey Bieber başta olmak üzere pek çok ünlü isim üzerinde görebiliriz. Bella Hadid’in ince ve kalın yapılı tüm halka küpeleri aynı anda kullanması, Jennifer Lopez’in kliplerinden günlük hayatına kadar her alanda halka küpeleri sıkça kullanması ve Halsey’in zamansız, minimal olan şekillerini tercih etmesi, halka küpelerin bitmez tükenmez kullanımını ön plana çıkarır.

Hem ışıltılı hem de gold veya metal versiyonlarını ünlü isimler üzerinde sıkça görebilirsiniz. Işıltı versiyonlar gece görünümlerinde tercih edebileceğiniz önemli bir seçim olabilir. Bunun yanı sıra stilinizi daha spor bir görünümde oluştururken bir yandan da şık görünmek için halka küpelerin özellikle gold renge sahip olanları bu isteğinizi rahatlıkla karşılayacak nitelikte.

Stilinizi daha da ön plana çıkarmak ve cool bir görünüme sahip olmak için 2’li ve 3’lü bir şekilde bu küpeleri kullanabilirsiniz. İster Bella Hadid gibi toplu ve hafif dağınık saçlarla, isterseniz Halsey gibi kıvır kıvır kısa saçlarla isterseniz de Hailey Bieber gibi sımsıkı toplanmış topuz saçlarla birden fazla halka küpeyi aynı anda takabilirsiniz.

 

 

Halka Küpeler Trend Listelerinde Yeniden Üst Sırada

 

Zamansız parçaların başında gelmesi ve minimal modellerinin sürekli olarak kullanımı sonrasında her daim size eşlik edebilecek bir takıya dönüşmesi muhtemel sonuçlardan. Halka küpelerin birçok stilde rahatlıkla kullanılabiliyor olması oldukça avantajlı bir durum. Günlük, spor kıyafet seçimlerinde, sımsıkı toplanmış saç modellerinde minimal ince yapılı halka küpe kullanımı oldukça basic ve rahat bir görünüm elde edebilmenizi sağlar.

Spor görünümü seviyor ve günlük hayatınızda sıklıkla kullanıyorsanız Hailey Bieber’ın kullandığı tarzda minimal, ince yapılı halka küpeler tam da size göre.  Spor görünümün dışında özellikle günlük olarak daha gösterişli ve daha şık kıyafetler tercih ediyorsanız taşlı, ışıltılı halka küpeler tarzınızı ön plana çıkarmanızda en büyük yardımcınız olur.

Zendaya’nın tercih ettiği gibi halka formunu kaybetmeyen farklı modeller ve tasarımlar ile şık görünümünüze eklemeler yapabilirsiniz. Halka küpelerin son dönemlerde daha da artan popülerliğinin nedenini hem kullanım kolaylığı sağlaması hem de her tarza uygun bir yapıya sahip olması olarak açıklayabiliriz. Geçmişten günümüze her dönemde ve her zaman diliminde kadınların en büyük kurtarıcı halka küpeler popülerliğinin zirvesinde!

 

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!