Kolye Zincir Uzunluğu Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Kolye Zincir Uzunluğu Seçimi Nasıl Yapılmalı?Kombinlerin tamamlayıcıları olan takılar, kadınların tarzını, duruşunu öne çıkarırlar. Bu yüzden takılan her takı, kadınlar için önemli bir dokunuştur. Dikkatli ve özenli bir şekilde seçilmesi gerekir. Örnek göstermek gerekirse de bir kadın kolye seçerken, kombinlerine, aynada görmek istediği yansımaya uygun olarak seçim yapmalıdır. Çünkü doğru bir seçim yapıldığı zaman, tüm gardırobunuz için iyi bir seçim yapmış olursunuz. Kolye zincir uzunluğu, kıyafetlerinizin duruşunu büyük ölçüde etkiler. Vücudunuzda kolyenizin durduğu nokta vurgulanmış olur. Bu sayede tam olarak dikkat çekmek istediğiniz noktayı ön plana çıkarabilirsiniz.

Bir kolye zincir boyu seçilirken dikkat edilmesi gereken bazı noktaların daha olduğu bilinir. Bunlar boynun genel görünüşü, boyun ölçüsü, yüz şekli ve vücut tipi olarak çoğaltılabilir. Tüm bu detayları dikkate alarak ideal kolye zincir boyu için seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda özel giysi türleri veya yaka seçenekleri arasında seçim yaparak tarzınızı çok daha iyi hale getirebilirsiniz.

Kişinin tarzını ortaya çıkaracak olan en iyi seçeneklerden biri kolyelerin doğru seçilmesidir. Bu yüzden kolye seçimi yaparken giyecek olan kıyafetin duruşu da önemlidir. Kolye zinciri seçimi yaparken ideal bir bütünlük elde edileceğinden emin olunması gerekir.  Bu noktada da tek bir kıyafete bağlı kalmamak önemlidir. Özellikle özel bir gün için kombin yapılmıyorsa, diğer parçalarınızla da kullanabileceğiniz bir kolye boyu seçmeniz fayda olacaktır. Böylece tarzınıza uyumlu, severek kullanabileceğiniz bir kolyeye sahip olmuş olursunuz.

Kolye Uzunluğu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bir kolye satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı detaylar vardır. Bunlardan söz etmek gerekirse de kolye alırken öncelikli olarak boynunuzu ölçtürmeniz faydalı olacaktır. Böylece kısa bir zincir almayı düşündüğünüz zaman etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Boyunuzun ölçüsünü de bir mezura yardımıyla alabilirsiniz. Kolyenin boynunuzda rahat durmasını istiyorsanız da elde ettiğiniz ölçüye artı beş santim ekleyebilirsiniz. Ortalama bir kolye uzunluğu için ise boynunuzun ölçüsüne artı on santim eklemenizde fayda vardır. Sizler, bu önerileri dikkate alarak en rahat edeceğiniz kolye zincir uzunlukları arasından seçiminizi yazabilirsiniz. 

 

 

Kolye takarken köprücük kemiğinizi vurgulamak istiyorsanız o zaman kısa zincir boylarından uzak durmanız gerekir. Zincir boyunun 45 santimetreden daha uzun tercih edilmesi, şık bir görünüm elde edilmesi açısından oldukça önemlidir. Diğer yandan köprücük kemiğinin vurgulanması tüm gözleri kolyenizin üzerine çekecektir. Özellikle boynunuzun kısa olmasından hoşlanmıyorsanız, uzun zincir kolye modelleri ile rahatsızlık hissinden kolayca kurtulabilirsiniz.

Kolye Zincir Uzunluğu Seçimi Nasıl Yapılmalı?Kıyafetlerinizde vurgulamak istediğiniz yer boynunuz ise o zaman daha kısa zincir modellerini seçmelisiniz. Daha çok 70 ila 90 santimetre arasında olan zincir ölçülerini tercih edebilirsiniz. Boynunuz uzun ve zarif bir görünüme sahipse o zaman bu ölçüleri çok daha fazla düşürebilirsiniz. Kolye boyu kısaltma işlemi ile hayalini kurduğunuz görünüme de kolayca kavuşabilirsiniz.

Kolye Uzunlukları Nelerdir?

Kolye zincir uzunlukları, kolye modelleri seçilirken en çok dikkat edilen konulardan birisidir. Çünkü bir kolye seçilirken, nerede bittiği de önemli bir detaydır. Kolye boyunun hangi uzunlukta olması gerektiğini bilmek, kombininizin hatasız bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Hayalinizdeki görünüme kavuşabilmeniz, doğru kolye seçimini yapabilmeniz açısından bir hayli önemlidir. Kadınların sıkça tercih ettiği modeller arasında yer alan kolyelerde özellikle ilk odaklanılması gereken noktanın zincir boyu olduğu unutulmamalıdır. Çünkü kolyenin tasarımını, duruşunu direkt olarak etkileyen detay budur. Kolye zincirinin doğru boyutlarda seçilmiş olması sayesinde hayalini kurduğunuz zarafete rahatlıkla ulaşırsınız. Kolye zincir uzunlukları da oldukça geniş bir yelpazeye ayrılmaktadır. Sizin için en uygun olanı, kolyenizin ölçüsünün vücudunuzda nereye denk geldiğini hesaplayarak seçebilirsiniz. Birbirinden trend ve çeşitli zincir modelleri için gulaylar.com’u hemen ziyaret edin!

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!