Sonbahar Kombinlerinin Yeni Yıldızı Zümrüt Taşlı Yüzükler

 

Takı ve aksesuarlarda en çok kullanılan değerli taşlardan biri olan zümrüt, şık görünümü ve ışıltısıyla kadınların takılarında kullanmayı en çok sevdikleri taşlardan biridir. Asaleti simgelediği için zümrüt taşı eş ve sevgililere verilen takı hediyeleri içerisinde de en çok tercih edilen modeller içerisinde bulunur. Zümrüt taşlı yüzük çok eski dönemlerden beri kadınların kullanmayı en çok tercih ettiği takı çeşitlerinden biridir. Işıltılı görünümü ve yeşilin etkileyici tonuna sahip olan zümrüt, başta yüzük olmak üzere birçok takıda kendisini gösterir.

Sonbahar mevsiminde kombinlere uyum sağlayacak takı çeşitlerinde kararsız kalanlar için zümrüt taşlı aksesuar parçaları kurtarıcı bir seçenek olabilir. Zümrüt taşlı altın yüzük modelleri kadınların sonbahar aylarında yapacakları kombinlerle şık bir uyum yakalayabilir. Özellikle kahverengi ve siyah gibi koyu tonlarda kıyafetlerde kullanılan zümrüt yüzükler ışıltısıyla ön plana çıkacak ve kombinin yıldızı olacaktır.

 

 

 

Sonbaharın Koyu Tonlarında Zümrüt Işıltısı

Her mevsimin kendine has renkleri var, modada da bu renklerle uyum yakalayabilecek kombin renkleri ön plana çıkabilir. Sonbahar ayları geldiğinde genellikle siyah ve kahverengi gibi tonlar daha fazla tercih edilir. Koyu renkler aynı zamanda mevsimin görünümüyle de hoş bir görüntü yakalar. Sonbahar renklerinde çikolata kahvesi, mor, bordo, gri ve siyah gibi renkler kadınların kombinlerinde sık sık tercih ettiği renkler içerisinde yer alır.

Kahverenginin her tonu en çok da çikolata tonu sonbahar aylarında öncelikli tercih edilen renkler içerisinde yer alır. Turuncu ve sarı yapraklar içerisinde göze çarpan bir renk haline gelen kahverengiler sonbaharın esintili havalarında sıcak görünümler yakalamak için ideal. Zarif ve ışıltılı görünümü ile Gülaylar zümrüt yüzükler sonbahar kombinlerinin vazgeçilmezlerinden olur.

Bordo, sonbahara en çok yakışan renklerden biri. Bordo renkle birlikte kullanabileceğiniz zümrüt taşlı pırlanta yüzük modelleri koyu bir ton olan bordonun üzerinde parlayacak yeşil yüzüğünüzün daha çekici olmasını sağlayabilir.

Tarih boyunca asillerin rengi olarak kullanılan mor, sonbahar gibi romantik mevsimlerin en çok tercih edilen renkleri arasında yer alır. Mor renk, kaban, kazak, atkı gibi birçok giyim ve aksesuarda tercih edilebilir. Zümrüt taşlı yüzükler ise bu renk üzerinde de ışıltılı bir çekicilikle parlar.

Gri ve siyah renkler, yanlarında kullanılan giyim parçalarını daha fazla ön plana çıkaracak nötr renkler arasındadır. Bu tonlardaki giyim parçalarına eşlik eden zümrüt bir yüzük, kıyafeti hem tamamlar hem de onun önüne geçerek ışıltılı bir görünüm elde edilmesini kolayca sağlar.

Zümrüt Yüzükleri Tamamlayan Takı ve Aksesuarlar

Gülaylar’ın eşsiz dizaynlarıyla tasarlanan zümrüt taşlı ince yüzük modelleri hem tek başlarına hem de diğer aksesuarlar ile bir arada kullanılabilir. Zümrüt ve beyaz altını bir araya getiren zümrüt yüzük modellerini Gülaylar’ın diğer zümrüt modelleri ile birleştirerek şık ve etkileyici bir kombin elde etmek mümkün. Baget, damla ya da oval kesimli zümrüt yüzükler parmaklara şıklık kazandırırken aynı tasarımlara sahip küpe ve kolye modelleri de kombini tamamlayan parçalar olarak tercih edilebilir.

Sonbahar Kombinlerinin Yeni Yıldızı Zümrüt Taşlı Yüzükler

Zümrüt taşlarını çerçeveleyen parlak pırlantalar ise zümrüt yüzüğün asaletini daha fazla ön plana çıkartır. Zümrüt taşların çevresini saran pırlanta tasarımları yüzüğün daha zengin bir görünüm yakalamasına yardımcı olur. Kolye, küpe ve yüzük kombinlerini isterseniz iki parça isterseniz de üç parça şeklinde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Sonbaharda özellikle koyu renkli kıyafetler üzerinde tercih edilen zümrüt taşlı yüzük, kolye ve küpe kombini şıklığınıza şıklık katacak ve kombininizin uzun süre hatırlanmasını sağlayacaktır.

Büyük zümrüt taşlı yüzük modelleri yüzüğü ön plana çıkartacak daha minimal tasarımlarla bir arada da kullanılabilir. Beyaz altın zincir kolyeler ya da ince suyolu bileklik modelleri zümrüt taşlı yüzüğün daha ön plana çıkmasını sağlayarak yüzüğünüzü kombininizin başrolü yapabilir.

Zümrüt Taşlı Yüzük Modelleri ile Özel Gün Sürprizi

Zümrüt taşlı yüzük modelleri hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz anlamlı ve değerli bir armağan seçeneğidir. İster özel günlerde isterseniz de içinizden gelen her anda zümrüt taşlı yüzük çeşitlerini sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilir ve sizi hatırlamasını sağlayacak şık bir armağan verebilirsiniz.

Zümrüt taşlı yüzükler eşler için kusursuz bir hediyedir. Evlilik yıldönümleri, doğum günleri ya da yılbaşı gibi özel günlerde hediye edebileceğiniz zümrüt yüzükler ile eşinize ona verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz. Aşık olduğunuz kişiye evlilik teklif etmeyi düşünüyorsanız pırlantalı zümrüt yüzük ile bu anı ölümsüzleştirebilirsiniz.  Zümrüt yüzükle ona sevginizi gösterebilir ve onunla bir ömrü beraber geçirmek istediğinizi şık bir yolla açıklayabilirsiniz.

Annelerin kendilerini özel hissettikleri anneler gününde onlara hediye edilecek bir zümrüt taşlı yüzük şık bir anneler günü hediyesi olabilir. Annenizi hatırladığınızı ve ona olan sevginizi simgeleyen zümrüt taşlı yüzüklerle annenize ona verdiğiniz değeri zarif bir yolla gösterebilirsiniz.

Doğum günleri kişilerin kendilerini en özel hissettikleri günlerden biridir. Doğum gününde sevdiklerinize zümrüt taşlı Gülaylar yüzük modellerinden hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

Zümrüt yüzükler erkekler için de özel günlerde ve diğer günlerde hediye olarak düşünülebilecek aksesuarlar içerisinde yer alır. Zümrüt taşlı erkek yüzük modelleri nostaljik tasarımları ve şık duruşuyla erkeklerin ellerinde de şık bir görüntü oluşturur.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!