Yılbaşı Gecesinin Parlayan Yıldızı Olmanızı Sağlayacak Makyajlar

Yılbaşı Gecesinin Parlayan Yıldızı Olmanızı Sağlayacak MakyajlarYılbaşı makyajı, yılın en keyifli gecelerinden biri olan yeni yıla girilen geceye hazırlık için yapılan ve genellikle diğer makyajlara göre daha parıltılı olan bir makyaj seçimidir. Yılbaşı makyajlarında gecenin ışıltısına uygun olarak parlak tonlar ve ışıltılı görünümler tercih edilir. Yeni yıla girerken kullanılacak makyajlarda giyilen giysiler ve yapılan kombinlerin renk tonları da önemli bir yer tutar. Yılbaşı makyajlarında iddialı ve ışıltılı seçenekler daha çok tercih edilir. Dumanlı gözler, kırmızı rujlar yılbaşı makyajlarının değişen trendlerine aldırmaksızın her sene en popüler parçaları içerisinde kendisine yer bulur.

Yılbaşı kombinlerini ve kombinleri tamamlayan makyajları altın bir dokunuşla taçlandırmanın yolu takı ve aksesuar kullanımından geçiyor. Yılbaşı kombinlerinin ışıltısına uygun olarak altın takılar ön plana çıkıyor. Gülaylar’ın ışıltılı tasarımları sayesinde yüzük, küpe, kolye ve bileklik modellerinde şıklığı yakalayabilir, kombinlerinizde yılbaşı ışıltısını yansıtabilirsiniz. Gülaylar’ın sizler için hazırladığı özel tasarımlar ile beyaz, sarı ya da pembe altınla yılbaşı kombinlerinizi canlandırabilir, ışıltılı görünümlerle gece boyu şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Yılbaşı Makyajının Adımları

Yeni yıl yaklaşırken ”yılbaşı makyajı nasıl yapılır?” sorusu kadınların sık sık aklını kurcalayabilir. Hoş görünümlü bir yılbaşı makyajı için adımları doğru atarsanız gecenin en kusursuz görünümlü makyajını kolayca elde edebilirsiniz. İlk olarak nemlendirici kullanımı ile cildinizin yumuşak ve gözeneksiz hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Cildinizin nemlendiriciyi emmesinden sonra ise fondöten ile cildinizi pürüzsüzleştirebilirsiniz. Özellikle boynunuzu atlamanız, boynunuz ve yüzünüz arasında renk uyumsuzluğu oluşturacağından hoş bir görüntü yakalamanıza engel olabilir. Bu yüzden fondötenin boyna uygulanması adımını mutlaka uygulamalısınız.

Fondöten aşamasından sonra göz altı kapatıcınız ile gözlerinizi makyaja hazırlayabilirsiniz. Gözlerinize uyguladığınız bazdan sonra giysinize ve tarzınıza uygun renk paletlerini kullanarak gözlerinizi farlarınızla renklendirebilirsiniz. Far adımından sonra eyeliner, rimel gibi basamakları da uygulayarak göz makyajınızı hazır hale getirebilirsiniz.

Sonraki adımlarda ise allık ve ruj uygulamasına geçebilirsiniz. Allığınızı makyajınızın tonuna uygun seçebilir ve kontür bölgenizle yanaklarınıza uygulayarak yüzünüze renk katabilirsiniz.  Dudaklarınıza ruj uygulamanızı yapmadan önce baz olarak farklı bir renk kullanabilir, ruj uygulamasından sonra dudaklarınızı parlatabilir ya da yalnızca parlatıcı kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Yılbaşı gecesi makyaj uygulamanızı bu işlemlerden sonra tamamlamanız mümkün.

 

 

 

Göz Makyajında Işıltılı Tercihler

Yılbaşı göz makyajı, ışıltılı görünümü ve parlak renkleri ile yeni yılı karşılamanın en güzel yönlerinden biri. Yılbaşında yapacağınız farklı tonlardaki ve parıltılı makyajınızla gözlerinizin güzelliğini ön plana çıkartabilir ve şık görünümünüzle bütün gece parlayabilirsiniz. Göz makyajınızı yaparken giysilerinizin renklerini göz önünde bulundurabilir ve kombininizdeki ağırlıklı renkleri içerisinde bulunduran bir makyaj modeli benimseyebilirsiniz.

Yılbaşında gözleriniz için rengarenk ve canlı görünümler istiyorsanız gökkuşağı makyajını deneyebilirsiniz. Gökkuşağının renklerini uygulayabileceğiniz gibi geçişli tonları birbiri ardına uygulayarak ışıltılı bir gökkuşağı makyajı elde edebilirsiniz. Göz pınarlarından kenarlara doğru aşamalı koyulaşan renkler kullanabilir ve parlak görünümünüzle orijinal bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

Yılbaşı Gecesinin Parlayan Yıldızı Olmanızı Sağlayacak Makyajlar

Yılbaşı makyaj fikirleri denildiğinde akla ilk gelen seçeneklerden biri olan dumanlı göz makyajı her senenin trendlerine uygundur. Nude ya da gri tonlarda değerlendirebileceğiniz dumanlı göz makyajı ile gözlerinize gizemli bir hava katabilir ve ışıltılı görünümünüzle fark yaratabilirsiniz. Mat bitişli parıltılı makyaj seçenekleri ile kendinize en yakışan tonları bulabilir ve kombininizi göz makyajınızı kusursuzlaştırarak tamamlayabilirsiniz.

Göz makyajının olmazsa olmazlarından olan eyeliner, yılbaşı gecesi kombinlerinizde tercih edebileceğiniz en iyi seçeneklerden biri. Zarif ve düzgün çekilmiş bir eyeliner ile gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkartırken aynı zamanda gözlerinize çekik bir görünüm de verebilirsiniz.

Dudaklarınızda Yılbaşının Parıltısını Yansıtın

İster gösterişli isterseniz de sade yılbaşı makyajı yapmış olun, yılbaşı makyajlarının olmazsa olmazlarından olan rujları atlamamalısınız. Rujlar, dudaklarınızın güzelliğini ortaya çıkartırken onların daha dolgun görünmesine yardımcı olur.

Yılbaşında kullanabileceğiniz ruj renklerinin başında elbette ki yılbaşının temsilcisi olan kırmızı ve tonları gelir. İster sade ister abartılı bir makyaj yapmış olun kırmızı dudaklar her zaman makyajınızı tamamlayacaktır. Kırmızı rujları parlak ya da mat biçimlerde kullanabilir, üzerine ışıltı ekleyebilir ve makyajınızı daha ışıltılı bir hale getirebilirsiniz.

Nude tonlar dudak makyajında son dönemlerin yükselen trendleri içerisinde kendisine yer bulur. Kahve ve tonları ile yokmuş gibi duran ruj renkleri, hem dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlar hem de abartılı bir makyaj görünümünden uzak durmak isterseniz sizin bu beklentinizi kolaylıkla karşılar. Eğer yılbaşında gözlerinizde yoğun bir makyaj kullanıyorsanız dudaklarınızda herhangi bir ürün kullanmak istemeyebilirsiniz. Nude tonlardaki rujlar bu noktada sizlere yardımcı olabilir. Nude tonlu rujlar varla yok arası bir görünüm sağladığı için abartılı bir dudak görünümü göstermez, böylece makyajsız gibi duran ancak ışıldayan dudaklarınızla makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Yılbaşında tercih edebileceğiniz bir diğer ruj seçeneği ise parlatıcılar. 2000’li yılların başında çok meşhur olan ancak daha sonra raflardan kalkan parlatıcı ve balmlar 2020’lerde yeniden moda oldu ve gündelik makyajlardan özel gün makyajlarına birçok makyaj tercihinde sık sık kullanılmakta. Yılbaşı gecelerinde yapılan parıltılı makyajları tamamlamak için parlatıcı ve balmlar aradığınız seçenek olabilir. Yeni yıl gecesinde ışıltılı bir makyaj tercih ediyorsanız dudak parlatıcıları size göre.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!