Yeni Yıl Gecenizi Unutulmaz Kılacak Kombinler

Yeni Yıl Gecenizi Unutulmaz Kılacak KombinlerYılın hem ilk hem de en özel günlerinden biri olan yılbaşı gecesi keyifli kutlamalar ve neşeli anları ile yılın güzel başlangıcını simgeler. Yılbaşı geceleri yeni yıla adım atılan ilk gecelerdir ve bu gece nasıl başlarsa yeni yılın da öyle geçeceğine duyulan inanç sebebiyle yeni yılda keyifli kutlamalar yapılır. Yılbaşında yapılan partiler, aile toplantıları ve kutlamalarda ise yılbaşı kombinleri ön plana çıkar. Yılbaşı kombinleri özellikle ışıltılı parçaların liderliğinde bir araya getirilir. Yılbaşı kombin parçalarının olmazsa olmazları ise zarif ve şık takı ve aksesuar çeşitleri olur. Kombini tamamlayan bu parçalar Gülaylar’ın eşsiz tasarımlarıyla parmaklarınızı, bileklerinizi ve boynunuzu süsler. Yılbaşında tercih edeceğiniz kombinler ve aksesuar tercihlerinizle tarzınızı yansıtabilir, sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirirken en şık görünümünüzle etkileyici bir imaj oluşturabilirsiniz.

Yılbaşındaki kombininizi yaparken yeni yıla nerede gireceğiniz oldukça önemli bir kriterdir. Yılbaşını evinizde ailenizle kutlayacaksanız ev içerisinde giymeye uygun, şık ama sade tasarımlı kombin parçalarını değerlendirebilirsiniz. Yeni yıla özel bir mekanda girecekseniz yılbaşı partisi kombinleri tam size göre olacaktır. İster evinizde isterseniz de dışarıda kutlayın; yılbaşı kombinlerinizi altın takılar ile taçlandırabilirsiniz. Gülaylar’ın orijinal tasarımlarıyla yılbaşı kombinlerinize altın dokunuş yapmak sizin elinizde.

Dış Mekanda Tercih Edilebilecek Yılbaşı Kıyafetleri

Yılbaşı için kombinler yapılırken hem ortama uygu hem de sizi tarzınızla yansıtacak kombinlere öncelik vermek isteyebilirsiniz. Yılbaşında tercih edebileceğiniz iddialı parçaların yanında klasikleşen şıklıkla bütünleşmiş modelleri de tercih edebilirsiniz. “Little Black Dress” ismiyle yaygınlaşan siyah kısa elbise modelleri yılbaşı geceleri için en kurtarıcı parçalardan biridir. Siyah kısa elbise modelleri sade, simli, dantelli gibi çok çeşitli modeliyle yılbaşı gecenize uyum sağlayacaktır. Elbisenizin boyuna ve şekline uygun olarak tercih edebileceğiniz takılar ile tarzınızı zenginleştirebilirsiniz. Stiletto ya da platform topuklu ayakkabılar siyah elbiseniz için ideal tamamlayıcı unsurlardan biridir.

Yılbaşını simgeleyen renklerin başında gelen kırmızılar, yılbaşı gecelerinin en çok tercih edilen renklerinden biri. Mini ya da maksi boylardaki kırmızı parlak bir elbise giyerek gecenin en şık tarzlarından birini yaratabilirsiniz. Kırmızı elbisenizi Gülaylar’ın özel tasarımları beyaz altın takı modelleri ile birleştirerek yılbaşının parıltısını kombinize yansıtabilirsiniz.

Yılbaşının ışıltısını üzerinizde taşıyabileceğiniz bir diğer parça ise gri simli tasarımlar. Grinin ışıltısı sayesinde yılbaşı kombinlerinizde parlak bir görünüm yakalayabilir ve tüm gece ışıldayarak dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

 

 

 

Ev Partilerinde Tercih Edebileceğini Yılbaşı Kombinleri

Yeni yılı evinizde sevdiklerinizle birlikte, sakin bir ortamda karşılamak istiyor olabilirsiniz. Evinizde geçireceğiniz yılbaşı geceleri için daha hafif kıyafetler ve rahat kombinlere yönelebilirsiniz. Yılbaşını evinizde sevgilinizle birlikte geçirecekseniz yılbaşı sevgili kombinleri tercih edebileceğiniz şık ve keyifli kombin tercihlerinden biri olabilir. Sevgilinizle birlikte aynı takımları giyerek yeni yıla sevgi dolu bir giriş yapabilirsiniz.

Yeni Yıl Gecenizi Unutulmaz Kılacak Kombinler

Yılbaşı çift kombinleri kazaklarda da kendini gösterir. Yılbaşına girerken partnerinizle birlikte aynı model yılbaşı temalı kazaklardan birini tercih edebilirsiniz. Eğlence dolu ve samimi ev partilerinin vazgeçilmezlerinden olan kar tanesi, geyik veya kalp temalı bu kazakları giyebilir ve klasik bir şıklık yakalarken samimi bir tarz oluşturabilirsiniz.

Yılbaşına girerken kız arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir gece geçirmek isterseniz pijama partisi kombinleri sizin için hoş bir tercih olabilir. Birbirinden sevimli desenlere sahip pijama kombinlerinizle yılbaşında ev rahatlığı yaşarken aynı zamanda sempatik bir görüntü yakalayabilirsiniz. Pijamalarınıza eşlik edecek panduflar ve pijama partilerinin başrollerinden olan göz bantları ile yeni yıla tatlı bir merhaba diyebilirsiniz.

Ev partilerinde casual kombinleri tercih ederek yılbaşınızı her günkü şıklığınızda karşılayabilirsiniz. Bir kot bir tişört şıklığı ile kombininizi tamamlayabilir ve kombininizi altın takılarınızla zenginleştirerek casual şıklığı ile yeni yılı karşılayabilirsiniz. Kumaş pantolon ve gömlek kombinleri de yine günlük giyim tarzınıza uygun olarak değerlendirebileceğiniz kombin seçeneklerinden biri. Bu tarz kombinlerinizi bileklik ve yüzük modelleri ile zenginleştirerek tarzınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Yılbaşı Kıyafet Kombinlerinizi Tamamlayacak Altın Takılar

Yılbaşı kıyafet kombinleri, kendinizi şık hissetmek isteyeceğiniz parçalardan oluşmalı ve size kendinizi iyi hissettirmelidir. Yılbaşı kombinlerinizi yaparken bu parçaları tamamlayacak takı ve aksesuarları da unutmamalısınız; takı ve aksesuarlar bir kombine altın dokunuşu yapmanıza yardımcı olan en etkili unsurlar içerisinde yer alır. Kıyafetlerinizde şıklığı yakalarken aynı zamanda klas bir görüntü elde etmenizi sağlayan altın takılar ile zarif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Yılbaşı gecelerinde giymeyi tercih edeceğiniz parıltılı giysilerinizi tamamlayan Gülaylar’ın altın yüzük, kolye, bileklik ve küpe modelleriyle kombinlerinize altın şıklığını taşırken aynı zamanda kombinlerinizi aksesuar yardımıyla kusursuz bir hale kolayca getirebilirsiniz.

Kıyafetinizde sadelik istiyorsanız taşlı modeller yerine daha sade ve küçük parçaları tercih edebilirsiniz. Bu parçalar giyiminizi daha fazla ön plana çıkartabilir ve giysinizle kombininizi parlatabilirsiniz.

Abartısız ve göze batmayan bir yılbaşı kombini tercih ettiyseniz, kombininizi aydınlatacak gösterişli takı ve aksesuar tercihlerinde bulunabilirsiniz. Parlak taşlı ve detaylı işlemelere sahip bir kolye ile kombininizi tamamlayabilir ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Siyah kısa elbise modelleri takılarla birleştirildiğinde kusursuz bir görünüm sağlar. Siyah giysilerinizi parlatacak sarı altın küpeler ile şıklığınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Özellikle sallantılı küpe modellerini tercih edebilir, bu modeller ile tarzınızı da yansıtabilirsiniz.
 

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!