Bilezik Ölçüsü Nasıl Alınır?

Bilezik Ölçüsü Nasıl Alınır? Kadınlar şık ve zarif bir görünüme sahip olmak istediklerinde kombinlerinde muhakkak mücevherlere yer veriyor. Çünkü mücevherler kadınların kendi ruhlarını yansıtmalarına yardımcı olan araçlardan birisi. Mücevher seçimlerinde de büyük oranla bilezik ve bileklik modellerinin dikkate alındığını söylemek de mümkün. Şıklığı yansıtan bu parçalar sadece kadınlar tarafından değil, erkekler tarafından da sıkça kullanılmaktadır. Yoğun bir biçimde satışı yapılan, kadınların severek kullandığı mücevherlerde asıl problem ise elbette ki bilek ölçüsünün bilinmiyor olmasıdır. Hatta bilek ölçüsünü bilmeden alınan bileziklerde çeşitli problemlerin yaşanması da kaçınılmaz oluyor. İnternet üzerinden alınan, hediye olarak alınan bilezikler, beraberinde bazı problemler getiriyor. Bundan ötürü bilezik ölçüsünün nasıl alındığını bilmek gerekiyor. Bilezik ölçüsü nasıl alınır sorusuna en kolay ve en pratik olan yöntemleri bulmanız bekleniyor.

Bilezik ölçüsü hesaplama işlemi sırasında bilek çevre yöntemi, çap yöntemi, el şekil yöntemi gibi farklı yollar kullanılmaktadır. Sonrasında da zaman kaybetmeden bilezik modelleri arasından seçim yapılmaktadır. Sevdiklerinize özel gün veyahut düğün hediyesi olarak bilezik almak istediğiniz zaman standart bilezik ölçüsü kullanmanız normaldir. Ancak düğün gibi zamanlar için alınacak bileziklerin bilek ölçüsü alınarak seçilmesi çok daha faydalı olacaktır. Böylece alışverişlerinizi bilezik ölçüsü alma işlemini hallederek, gönül rahatıyla da yapabilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize hediye alırken de bilek ölçüsünün oldukça önemli olduğunu unutmamalısınız. Sevdiklerinizi mutlu etmek istediğiniz zaman bilek ölçüsünü biliyor olmanız sizin faydanıza olacaktır. Bu sayede bilezik hediye etmek istediğiniz zaman hangi ölçüde alacağınız konusunda sorun yaşamamış olursunuz.

Bilek Ölçüsü Nasıl Hesaplanır?

Her insanın el ve bilek yapısı birbirinden farklıdır. Bundan dolayı bileklik veyahut bilezik ölçüsü, kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. Bunlara ek olarak kiloya göre bilezik ölçüsü de değişmektedir. İnsanların fiziksel yapıları dikkate alınmadan bileklik satın almak doğru değildir. Genel olarak da vücut ölçülerinin kendi içinde belirli bir orantısının olduğu anlaşılmaktadır. Bundan ötürü bilek ölçüsü alma yöntemlerinde size en uygun olan hesaplama şeklini tercih edebilirsiniz.

Bilezik Ölçüsü Nasıl Alınır?

İlgili noktaları dikkate alarak var olan yöntemleri kullandığınızda, bilek ölçüsü alma işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz. Bilezik ölçüsü alma işleminde kullanacağınız yöntemlerin tümü ile sonradan alınacak bilezikleri de temin edebilirsiniz. Bilezik ölçünüzü unutmadığınız takdirde, fazla kilo alıp azalma durumu olmadığında aynı ölçüyü kullanabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinize, onları mutlu edebilecek hediyeler verebilme şansına sahip olabilirsiniz. Özel günlerde onlar fark etmeden bilezik hediyesini almanız da kolay olur. Sevdiklerinizi uğraşmak zorunda kalmadan eşsiz bir hediye verebilirsiniz.

Çap Yöntemi İle Bilek Ölçüsü Almak

Bilezik ölçüsü almak istediğiniz zaman kullanabileceğiniz ilk yöntemlerden birisi çap metodu olarak bilinmektedir. Kullanılan bu yöntem sayesinde internetten, mağazadan satın alacağınız bilezik gibi ürünleri daha doğru şekilde temin edebilirsiniz. Bilek ölçünüzü rahat bir şekilde alabileceğinizde gönül rahatlığıyla beklentilerinize uygun olan modeli seçebilirsiniz. Çap yöntemiyle ilgili kullanılan bilgiler de oldukça basittir. Öncelikli olarak evinizde var olan bir bileklik ya da bilezik modelini elinize almanız gerekmektedir. Sonrasında satın almayı düşündüğünü bilezik modelini seçmelisiniz. Milimetre şeklinde ölçüsü bulunan cetveli de alabilirsiniz. Öncesinde bileziği yatay şekilde masaya koyup boydan boya çıkacak şekilde iç bölgesinin çapını alabilirsiniz. Ölçüm sırasında da bileziğin metal bölümlerine dikkat etmelisiniz. Bu aşamada ölçümü yaparken bileziğin en geniş kısmından ölçtüğünüzden de emin olmanız gerekmektedir. Tüm bu adımları eksiksiz şekilde tamamladıktan sonra da doğru bilek ölçüsünü alabilirsiniz.

El Şekli Çevre Yöntemi Kullanarak Bilek Ölçüsü Alma

Bilezik ölçüsü nasıl alınır diye sorulduğu zaman karşınıza çıkacak en kolay yöntem ek şekli ile çevre yöntemidir. En küçük bilek ölçüsü de alabilmeniz için uygun olan bu yöntem, farklı bileklik modellerinde de kullanılabilir. İnternetten, mağazadan bilezik almak istediğiniz zaman kısa süre içerisinde bileğinizin ölçüsünü almanızı sağlamaktadır. El şeklinizi kullanarak bilek ölçüsü alma işlemi de öncelikli olarak elinizi, tüm parmaklarınızı birleştirmiş şekilde tutmanız gerekmektedir. Bu noktada elinizi yukarıya bakacak şekilde durmalıdır. Baş parmağınızın ucunu da serçe parmağınızın ucuyla birleştirebilirsiniz. Bir ip yardımıyla elinizin çevresini baş parmağınızın kökünden başlayacak şekilde sarabilirsiniz. İki ucunu da birleştirdiğiniz kısımdan ipi kesebilirsiniz. Milimetre ölçüsü yer alan bir cetvelden yardım alarak ipi ölçebilirsiniz. Ölçümü direkt olarak not aldığınızda, bilek ölçünüzü almış olursunuz. Elinizdeki değerin kaç olduğuna bakıp, ölçü tablosu üzerinden bilek ölçünüzü öğrenebilirsiniz.

Bilek Çevre Yöntemiyle Bilek Ölçüsü Almak

Bilezik Ölçüsü Nasıl Alınır?

Bilezik ölçüsü alma yöntemlerinde en çok bilinen seçenek bilek çevre metodudur. Bu yöntem uygulandığı zaman basit bir biçimde bilek ölçüsü belirlemek gerekiyor. Bileğinizin ölçüsünü almak için de bir mezuradan yardım alabilirsiniz. Söz konusu olan yardımcıları bulamadığınız zaman da bir kâğıdı kullanabilirsiniz. Mezurayı veyahut kâğıdı bileğinize sarıp iki ucun birleştiği noktayı işaretleyebilirsiniz. Sonrasında milimetrik bir cetvel yardımıyla işaretleme yapabilirsiniz. Ölçüm sonucunda elde ettiğiniz değer ise size bileğinizin ölçüsünü verecektir. Sonrasında bilek ölçünüz için ölçü tablosunda çevrenizin değerine karşılık gelen seçeneği yazabilirsiniz.

Özellikle internetten yapacağınız alışverişler sonucunda bilezik satın alacağınız zaman ölçü sorunu sıkıntı olabilmektedir. Doğru ölçüyü almak için uygun adımları takip ettiğiniz zaman hayal kırıklığı yaşamaktan kurtulabilirsiniz. Bilezik modelleri farklılık gösterdiği zaman ölçü alırken en doğru yöntemleri de kullanabilirsiniz.

Gülaylar, bilek ölçüsü almak istediğiniz zaman detaylı bilgi alabileceğiniz adreslerden birisidir. Altın bilezik modellerinde pek çok seçeneğe yer verdiği gibi bilgilendirme konusunda da destekleyici olan firmalar arasındadır. Satın almak istediğiniz bileklikleri, beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olacak şekilde temin etmenizi sağlamaktadır. Sürekli daha iyisini yapma anlayışıyla beraber, bilezik almak isteyenlerin memnuniyet adresi olarak tanınmaktadır.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!