Öğretmenler Günü İçin Ne Yapılabilir? Nasıl Kutlanır?

Öğretmenler bizlerin hayatına en büyük dokunuşu yapan kişilerdir. Çocukluğumuzdan beri içinde olduğumuz eğitim hayatımızda en çok iletişimde kaldığımız bireyler elbette onlardır. Öğretmenler bizler için büyük fedakârlıklar yaparak ömürlerini bu uğurda harcarlar. Dolayısıyla bizler onların kıymetini bilmeli ve gereken saygıyı onlara mümkün olduğunca göstermeliyiz. İçimizde öğretmenlerimize karşı beslediğimiz hürmeti ve sevgiyi öğretmenler gününde gösterebiliriz.

Öğretmenler günü ülkemizde her sene 24 Kasım’da kutlanan çok anlamlı bir gündür. Öğretmenlerin mesleklerinin ne kadar mühim ve kutsal olduğunu bir kez daha hatırlatan bu manalı günde onlara şaşırtıcı sürprizler yaparak günlerini kutlayabilirsiniz. Eğer siz de öğretmenler günü için ne yapılabilir diye düşünüyorsanız sizler için derlediğimiz önerilere göz atabilirsiniz. Bu fikirler belki de çok daha güzel sürpriz fikirleri üretmenize yardımcı olabilir.

Öğretmenler Günü Nasıl Kutlanmalı?

Bu soruya elbette büyük bir coşkuyla diyerek yanıt verebiliriz. Öğretmenler öğrencilerindeki isteği ve coşkuyu gördüklerinde bu mesleğe devam etmek için büyük bir motivasyon almış olurlar. Baktığımız zaman öğretmenler günü okulda tüm öğrenci, öğretmen ve diğer okul personellerinin katılımlarıyla düzenlenen organizasyonlar eşliğinde kutlanır. Siz ise öğretmeninize çok daha özel ve unutamayacağı bir kutlama gerçekleştirerek onu sevindirebilirsiniz.

Klasik kutlamaların aksine daha farklı ve duygulandırıcı yöntemlere başvurmak sizi unutulmaz öğrenciler arasında tutacaktır. Üstelik gösterdiğiniz özen ve çaba öğretmeninizin takdirini kazanmasına olanak sağlar. 

Zamanda Yolculuk Yapın

Geçmişi anmak hemen herkesin hoşuna gider. Çünkü acısıyla tatlısıyla bu hayat daima yaşamaya ve anımsanmaya değerdir. Eğer öğretmeninizle sınıf etkinlikleri esnasında fotoğraf çekildiyseniz bu fotoğraflar işinizi görebilir. Tüm fotoğrafları hayranlık uyandırıcı geçişler ve uygun bir müzikle slayt haline getirebilirsiniz. Slaytı sınıfta projeksiyon yardımıyla projeksiyon perdesine ya da uygunsa tahtaya yansıyarak öğretmeninizi sevindirebilirsiniz.

Öğretmenler Günü İçin Ne Yapılabilir? Nasıl Kutlanır?

Kişiye Özel Eşyalarla Öğretmeninizi Mutlu Edin

Kişiye özel ürünler günden güne popüler hale gelmektedir. Eğer siz de öğretmenler gününde ne alınır diye kara kara düşünüyorsanız kişiye özel ürünlere göz atabilirsiniz. Öğretmeninizin kendi fotoğrafını ya da varsa beraber çekildiğiniz fotoğrafınızı kupa, yastık, tişört gibi eşyaların üzerine bastırabilirsiniz. Böylelikle hediyeniz yalnızca öğretmeninize özel olacak ve büyük bir beğeni alacaktır. Gülaylar'ın en güzel öğretmenler günü hediyeleri ve ürünleri için özel günler sayfamızı ziyarret etmeyi unutmayın.

Ufak Bir Parti Verin

Sınıf arkadaşlarınızla aranız iyiyse öğretmeninize hep beraber hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Bunun için sınıfı el birliğiyle süslemekle işe başlayabilirsiniz. Renkli ve şekilli balonlar, süsleme kâğıtları, yapay çiçekler ve daha fazlasıyla pencereleri, kapıyı, sıraları, tahtayı, öğretmen masasını süsleyebilirsiniz. Yine her biriniz evden pasta, kek, börek, meyve suyu, kurabiye, kısır, poğaça gibi leziz atıştırmalıklar getirebilir ve öğretmeninize unutamayacağı bir kutlama düzenlemiş olursunuz.

Kıymetli Bir Hediye Alın

Altın, öğretmeniniz için güzel bir hediye olabilir ancak altını tek başınıza almanız mümkün olmayabilir. Bunun için yine sınıfla organize olabilirsiniz. Herkesten eşit miktarda para toplayarak öğretmeninize altın alabilirsiniz. Eğer öğretmeniniz kadınsa altın takılar arasında bir seçim yaparak onun gönlünü hoşnut edebilirsiniz. Gülaylar.com’un geniş ürün yelpazesi içerisinden altın küpe, kolye, bileklik, bilezik, yüzük gibi öğretmeninizin kullanmaktan hoşlanacağını düşündüğünüz bir takı temin edebilirsiniz.

Ev Ziyareti Yapın

Öğretmenler günü nasıl kutlanır sorusunun cevaplarından birisi de öğretmeninize ev ziyareti yapmaktır. Sınıfça ya da birkaç arkadaşınızla öğretmeninize haber verip onu evinde ziyaret edebilirsiniz. Giderken götüreceğiniz bir buket çiçek, bir paket kurabiye ya da meyve suyu öğretmeninizi çok mutlu edecektir. Bu ince düşünülmüş ziyaret sayesinde öğretmeninizin yuvasını görme ve ailesiyle tanışma fırsatı elde edebilirsiniz.

Ayrıca Gülaylar üzerinden değerli öğretmeninizin tarzına uygun bir mücevher hediye alarak, ömür boyu saklayabilecekleri bir takı hediye edebilirsiniz.

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!