Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Sevgi, dünyanın en güçlü duygusudur. Bu duygu, eğer doğru kişiye duyuluyorsa hem huzur hem de mutluluk garantilidir. Partnerinize duyduğunuz sevgiyi zaman zaman dile getirmeniz elbette onun çok hoşuna gider. Aynı şekilde siz de ondan iltifat ve sevgi sözcükleri duyduğunuz zaman huzur bulursunuz. Bununla beraber sevginizi daima ön planda tutucu davranışlar göstermeniz de ilişkinizi canlı tutar ve her ikinizin de duygusal anlamda tatmin olmanızı sağlar.

Bununla beraber birtakım özel günlerde yapacağınız sıra dışı jestler ve beklenmedik sürprizlerle eşinize unutamayacağı ve sevildiğini bir kez daha iliklerine kadar hissedeceği etkinlikler düzenleyerek aşkınızı tazeleyebilirsiniz. Bu tazelemeyi Sevgililer Günü’nde yapmanız özel ve duygusal anlar yaşayarak aranızdaki bağın güçlenmesini sağlar. Çünkü Sevgililer Günü, dünya üzerinde pek çok ülkede coşkuyla kutlanan ve sevenlerin birbirlerine olan hislerini dışa vurmalarını sağlayan önemli günlerden biridir.

Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Sevgililer Gününde Partnerinizle Yapabilecekleriniz

“Sevgililer Günü’nde neler yapılabilir?” diye merak ediyorsanız Gülaylar’dan sizlere önereceğimiz birtakım etkinliklerle bu özel günü daha hareketli ve sıra dışı hale getirebilirsiniz. Sevdiğinizin hoşuna gidecek hediyeler almak, çiçek buketi yaptırmak, ona kutlama kartı hazırlamak, anlam dolu mesajlar atmak veya 22 ayar altın bilezik hediye etmek elbette çok hoş olur. Ancak söz konusu günü monoton kutlama etkinliklerinden kurtarmak ve daha farklı şeyler yapmak isterseniz size vereceğimiz tavsiyeler işinize yarayacaktır.

Baş Başa Kalın

Gündelik hayatın koşuşturmacası içinde eşinizle yeteri kadar vakit geçiremiyor olabilirsiniz. Bu da duyduğunuz sevgiyi hissettirmenize engel olabilir. Bunun için partnerinizi Sevgililer Gününde baş başa olabileceğiniz yerlere götürebilirsiniz. Örneğin deniz ya da göl kenarı, orman, kırsal açıklık gibi sakin ve huzur verici yerlere giderek birbirinizi dinleyebilirsiniz. Böylece gündelik yaşamınızda neler olup bittiğini konuşabilir, bol bol paylaşım yaparak keyifli anlar geçirebilirsiniz.

İlk Buluşmanızı Yeniden Canlandırın

Sevgililer Gününde yapabileceğiniz en tatlı etkinliklerden birisi de ilk buluşmanızda gittiğiniz mekâna gidip anılarınızı tazelemektir. Hatta ilk randevunuzda giydiğiniz kıyafetlerinizi giyerek etkiyi artırabilirsiniz. Bu sayede çok daha güzel ve unutulmaz bir gün yaşayabilirsiniz. İlk buluşmanızda nelerden konuştuğunuzu, neler hissettiğinizi, neler düşündüğünüzü ve ilişkinizi nasıl bu seviyeye taşıdığınızı konuşarak aranızdaki bağı daha da derinleştirebilirsiniz.

Hareket Dolu Faaliyetlere Katılın

İlişkinize ve gününüze dinamiklik katacak faaliyetlere şans vererek partnerinizle keyif dolu anlar yaşayabilirsiniz. Koşullar uygunsa rafting, yamaç paraşütü, jumping, kaya tırmanışı, buz pateni, basketbol, tenis, at binme, go kart, bisiklet sürme gibi aktivitelerden birini seçerek adrenalin patlaması yaşayabilirsiniz. Bununla beraber sevdiğiniz bir şarkıcının konserine giderek doyasıya eğlenebilir, birlikte konser boyu şarkı söyleyerek deşarj olabilirsiniz.

Tatile Çıkın

Hem dinlenip hem de baş başa vakit geçirebileceğiniz etkinliklerden biri de tatil planlamaktır. Otel, apart, bungalov, stüdyo daire, villa gibi seçenekler arasından bütçenize uygun bir konaklama yeri rezervasyonu yaptırabilirsiniz. İster deniz ister doğa manzaralı konaklama yerlerinde şehir hayatının stresinden arınabilirsiniz. Üstelik tatilinizde gittiğiniz bölgenin tarihi ve turistik mekânlarını da gezerek farklı yerler keşfedebilirsiniz.

Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Hayal Kutusu Hazırlayın

Daha farklı bir şeyler yapmak isterseniz Sevgililer Günü’nde ikinize özel bir hayal kutusu hazırlayabilirsiniz. Bunun için hayalinizi anlatan basit çizimler ve birkaç cümlelik açıklamalarla oluşturduğunuz hayal kâğıtlarınızı süslediğiniz bir kutuya koyabilirsiniz. Emek vererek hazırladığınız bu kutudan sonraki günler rastgele bir kâğıt çekerek şansınıza çıkan hayali gerçekleştirmek için önemli adımlar atabilirsiniz. Bu sayede tüm hayallerinizi tek tek gerçekleştirebilirsiniz.

Gökyüzünü Seyredin

Klasik gibi görünse de son derece romantik olan bu eylemi gece vakti yapabilirsiniz. Evinizin çatısında ya da deniz kenarı gibi müsait bir yerde uzanarak yıldızlara dalabilirsiniz. Bu sizi hem huzurlu hissettirir hem de el ele tutuşarak çeşitli hayaller kurmanızı sağlar.

Tüm bunlara ek olarak sevgiliniz için Gülaylar’dan seçeceğiniz 22 Ayar Trend Altın kolye ve bileklik seçimi yaparak güzel bir hediye seti oluşturabilirsiniz. Sevgililer günü için benzersiz sevgililer günü hediyelerini Gülaylar farkı ile keşfedin.

Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Close İcon

Sepetim

Ücretsiz Sigortalı Gönderim !

Toplam Tutar

0

Toplam İndirim Tutarı

0

Ürün İndirimi

0

Kargo

Ücretsiz

Ödenecek Tutar

0

SEPETE GİT

E-Bültenlerimize kayıt olun, yenilikleri ve fırsatları önce siz keşfedin!